AdvokatWatch

Mangeårig Plesner-partner om exit: "Jeg er mere ambitiøs end at være ansat advokat"

Efter 40 år i virksomheden falder partner i Plesner for aldersgrænsen, men han er hverken klar til at lægge paragrafferne på hylden eller fjerne hånden fra kogepladen. Det siger den 67-årige advokat, der skifter til mindre advokatfirma.

"Jeg vil gerne have hånden på kogepladen som partner. Det trives jeg med," siger Leif Djurhuus, som til nytår træder ind i ejerkredsen hos Klar Advokater. | Foto: Anne Beth Witte/PR

Ni måneder efter hans 40 års jubilæum i Plesner nærmer Leif Djurhuus sig med hastige skridt udløbsdatoen i advokatfirmaet, men advokaten er langt fra klar til at binde en sløjfe på karrieren.

Det fortæller han i et interview med AdvokatWatch oven på nyheden om, at han ved årsskiftet træder ind i ejerkredsen hos Klar Advokater i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier