AdvokatWatch

Bankoprydder i tilløb til farvel: Retssager fra krisen viste sig sværere end ventet

Henrik Bjerre-Nielsen har meldt sin afsked som direktør for Finansiel Stabilitet, hvor især retssagerne mod ledelser i krakbanker har fyldt i de senere år. Ifølge den afgående direktør er det svært at opgøre resultatet af sagerne endnu, men han erkender, at opgaven blev sværere end ventet.

"Men det har vist sig at være sværere at få de domsfældelser, end det man troede, dengang sager blev startet," siger den afgående direktør for Finansiel Stabilitet, Henrik Bjerre-Nielsen. | Foto: Linda Johansen

Efter først 12 år som direktør i Finanstilsynet op til finanskrisen og nu 12 år som direktør for statens skraldespandsfirma for krakbanker har Henrik Bjerre-Nielsen meldt ud, at han vil på pension.

Det sker dog først, når den 65-årige direktørs efterfølger er fundet i løbet af 2021, og efter at vedkommende er sat ordentlig ind i opgaven. Derfor ventes Henrik Bjerre-Nielsen at være tilknyttet selskabet frem til, at han fylder 67 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun kunne først på ugen glæde sig over ny formand og få dage efter ærgre sig over udbyttenederlag. Også TVC-partnere havde noget at ærgre sig over efter kritiske historie i Berlingske, mens domstolene brød ud i begrænset jubel over nye penge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier