AdvokatWatch

Københavnsk advokatkontor får partner fra Dahl

Advokat med fortid hos Horten og Dahl Advokatfirma træder ind i partnerkredsen hos Sirius Advokater i København, hvor han fortsætter arbejdet med offentlige udbud og konkurrenceret.

Der er 1. oktober trådt en ny partner ind på kontoret hos Sirius Advokater på Dampfærgevej i København. | Foto: Birgitta Wolfgang/Aarstiderne

Efter fire et halvt år som partner i Dahl Advokatfirma træder advokat Thomas Grønkær nu ind i partnerkredsen hos Sirius Advokater i København.

"Jeg skal fortsat arbejde med områderne offentlige udbud, herunder klagesager, indgåelse af offentlige it-kontrakter, samt konkurrenceret, med rådgivning af både offentlige og private kunder," skriver han på Linkedin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier