AdvokatWatch

IP-rådgiver mærker skærpet konkurrence og udvider partnerkreds med kemiforsker

Som led i sin vækststrategi og for at slå tilbage imod konkurrenterne henter IP-konsulenthuset Patrade ny partner. Hun har en juridisk uddannelse og en ph.d. i fysisk kemi med sig i baglommen.

Nanna Meyland Nicolaisen tiltræder som partner hos Patrade "som led i en ambitiøs vækststrategi", skriver Patrade. | Foto: PR

Der er hård kamp på markedet for IP-rådgivning, og derfor henter konsulenthuset Patrade ny partner til sit kontor i København.

Patrade har slået kløerne i Nanna Meyland Nicolaisen, der oprindeligt er naturvidenskabeligt uddannet og har en ph.d. i fysisk kemi, men som siden 2007 har arbejdet med patentrettigheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier