Stort advokatfirma opruster med tidligere PET-chef

Tidligere PET-chef skal styrke advokatfirmaet Plesners rådgivning inden for erhvervsstrafferet.
Jens Madsen var chef for PET fra 2013-2015. | Foto: Mathias Christensen
Jens Madsen var chef for PET fra 2013-2015. | Foto: Mathias Christensen

Et af landets største advokatfirmaer Plesner vil styrke sin rådgivning på det erhvervsstrafferetlige område og har derfor indgået et strategisk samarbejde med den tidligere øverste chef for PET og Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet (SØIK), advokat Jens Madsen.

Jens Madsen var chef for PET fra 2013 til 2015 og inden da chef for SØIK. Senest var han fra 2017 frem til starten af i år i Danske Bank, hvor han var ansat til at bekæmpe finansiel kriminalitet, samt styre undersøgelsen af Danske Banks estiske filial.

Fremover skal han bruge en del af sin tid på at rådgive Plesners kunder inden for erhvervsstrafferet.

"Som følge af danske og internationale myndigheders tiltagende fokus på compliance og retshåndhævelse og dermed de betydelige økonomiske og strafferetlige risici som virksomheder og deres ledelser står over for, opruster Plesner sine ressourcer og kompetencer inden for erhvervsstrafferet og compliance," skriver Plesner på sin hjemmeside.

Fra 1. september vil Jens Madsen være tilknyttet Plesner som såkaldt special advisor.

"Jens Madsen har som en af landets førende specialister inden for erhvervsstrafferet en betydelig og enestående erhvervserfaring gennem sine tidligere ledende stillinger på henholdsvis myndighedssiden og i den private sektor," skriver Plesner.

Jens Madsen blev uddannet jurist i 1994 og arbejdede i et par år i Finanstilsynet, inden han i 1997 kom til Bagmandspolitiet.

Anklager i sag mod PET-chef bliver statsadvokat

Tidligere PET-chef siger op i Danske Bank

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også