AdvokatWatch

Tidligere chef for Bagmandspolitiet skifter direktørjob efter få måneder

Bagmandspolitiets tidligere chef skifter til nyt topjob efter få måneder på posten som direktør for Spillemyndigheden.

Bagmandspolitiets tidligere chef Morten Niels Jakobsen er blevet direktør for Vurderingsstyrelsen. | Foto: Jens Dresling

Det blev kun til få måneder på posten som direktør for Spillemyndigheden for Bagmandspolitiets tidligere chef Morten Niels Jakobsen.

Juristen er således pr. 1. august blevet direktør for Vurderingsstyrelsen, hvor den altoverskyggende opgave bliver at få styr på det ombruste nye system for ejendomsvurderinger.

"Vurderingsstyrelsen står over for en stor og vigtig opgave med at få de nye ejendomsvurderinger ud til boligejerne," udtaler skatteminister Morten Bødskov (S) i en pressemeddelelse.

Morten Niels Jakobsen, der har været direktør for Spillemyndigheden siden april i år, blev i september 2019, under sin tid som chef for SØIK, også kaldet Bagmandspolitiet, fritaget for tjeneste og sendt hjem med løn.

Han var mistænkt for at have brudt sin tavshedspligt ved at have drøftet en konkret sag med en bekendt. I januar blev sagen mod Jakobsen imidlertid droppet.

Sag mod tidligere chef i Bagmandspolitiet er droppet

Tidligere chef for bagmandspolitiet lander direktørjob

Chefvikar i Bagmandspolitiet bliver politidirektør i Østjylland

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier