AdvokatWatch

Coronakrisen ramte hårdt for juristpar med strandhotel

Livet som hotelejer har været hårdt under coronakrisen, fortæller et juristpar, der anslår et omsætningstab på to mio. kr. i den første tid. Det skriver Børsen.

Steffen Ebdrup, der er advokat i Holst, og Marie Louise Ebdrup investerede ca. 60 mio. kr. i badehotellet, der åbnede i 2017. | Foto: René Schütze

Ved siden af advokatgerningen er Steffen Ebdrup, der er partner i Holst Advokater i Aarhus, også hotelejer sammen med sin kone Marie Louise Ebdrup – som også har været praktiserende advokat.

Parret købte for nogle år siden Strandhotellet i Blokhus og investerede ca. 60 mio. kr. i badehotellet, der åbnede i 2017, men livet som hotelejere blev ikke helt den rolige tilværelse, som parret måske havde forestillet sig, siger de i et interview med Børsen.

Da coronakrisen ramte Danmark, og statsminister Mette Frederiksen beordrede nedlukning, sled det hårdt på badehotellet, der ifølge Børsen de første år har haft indkøringsunderskud. Hotellet måtte sende næsten alle ansatte hjem og gik i nul med det samme efter lockdown.

"Marts er lavsæson, men det var hårdt at skulle aflyse påsken, som er meget stor her," siger Marie Louise Ebdrup, der over for Børsen anslår omsætningstabet i den første tid til i hvert fald 2 mio. kr.

Parret, der begge er i 60'erne, kan dog glæde sig over, at der er kommet mere gang i forretningen i sommermånederne.

Steffen Ebdrup fik sin advokatbeskikkelse i 1982 og beskæftiger sig blandt andet med selskabsret, erhvervsret og virksomhedsoverdragelser ifølge Holst Advokaters hjemmeside.

Holst Advokater holder skarpt øje med insolvensområdet

Holst gør klar til at udvide butikken i danske storbyer efter rekordår 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier