AdvokatWatch

Lundgrens-advokat skifter til Nets

Det blev til cirka to et halvt år hos advokatfirmaet Lundgrens, og advokat Lars Japp Haslund er nu rykket videre til Nets, hvor han skal beskæftige sig med databeskyttelse.

"Det bliver helt sikkert super spændende, og jeg glæder mig meget til at komme tættere ind på alle de spændende forretningsområder og funktioner på tværs af koncernen i ind- og udland," skriver Lars Japp Haslund på Linkedin. | Foto: Pexels

Advokat Lars Japp Haslund har de sidste to et halvt år været en del af advokatfirmaet Lundgrens, hvor han har haft titel af director og head of data protection. Men nu rykker han imidlertid videre til en stilling hos Nets.

"Første dag som Group DPO (Data Protection Officer, red.) i Nets koncernen. Det bliver helt sikkert super spændende, og jeg glæder mig meget til at komme tættere ind på alle de spændende forretningsområder og funktioner på tværs af koncernen i ind- og udland," lød det i denne uge i et Linkedin-opslag fra Lars Japp Haslund.

Han fik sin advokatbeskikkelse i 2009, og ifølge Advokatnøglen beholder Haslund sin beskikkelse hos Nets.

Lars Japp Haslund har desuden ifølge sin Linkedin-profil erfaring fra Bech-Bruun, Kromann Reumert, Ørsted, ATP, Rockwool og Endomondo.

Ny DLA-advokat: "Den globale muskel er en klar fordel, når vi skal udvikle området"

Lundgrens løfter toplinjen – men store klienter udebliver fra porteføljen 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier