AdvokatWatch

Njord-partner stifter nyt firma og vil hente advokater fra konkurrenter

Advokater fra Njord skifter til nystiftet advokatfirma med internationalt fokus. Firmaet starter op med blandt andet kontor i Paris og en tidligere Nordea-chef blandt de omkring 12 medarbejdere. "En del vil forlade Njord, og flere følger fra andre kontorer," lyder det.

Ulrik Fleischer-Michaelsen har startet 360 Law Firm op 1. juni. | Foto: PR

Efter fire et halvt år forlader advokat og partner Ulrik Fleischer-Michaelsen advokatfirmaet Njord. Han har stiftet et nyt advokathus med navnet 360 Law Firm, der består af 10-12 medarbejdere, "hvoraf en del vil forlade Njord, og flere følger fra andre kontorer", oplyser det nye advokatfirma i en pressemeddelelse.

360 Law Firm kommer primært til at fokusere på at rådgive udenlandske koncerner, der ekspanderer i Danmark og Norden, samt danske virksomheder på eksportmarkederne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier