AdvokatWatch

Advokat skifter københavnerkontor ud med Dahl i Esbjerg

En del af det hold, der smuttede fra DLA Piper til Sirius i sommer, rykker med familien til Jylland og skifter til Dahl Advokatfirma, hvor han bliver tilknyttet afdelingen for fast ejendom.

"Efter knap 5 år i København rykker jeg med familien til Esbjerg, hvor jeg tiltræder en stilling som advokat hos Dahl Advokatfirma pr. 1. maj," skriver Nicholas Hagensen på Linkedin. | Foto: Dahl Advokatfirma / PR

Det er knap et år siden, at Nicholas Hagensen var involveret i et opsigtsvækkende skifte, da han sammen med en håndfuld andre medarbejdere fulgte med partnerne Kurt Helles Bardeleben og Veronica Wolthers-Petersen fra DLA Piper til Sirius Advokater.

Nu forlader den 29-årige advokat Sirius og København for at slå sig ned i Jylland, hvor han tiltræder hos Dahl Advokatfirma. Her skal han arbejde med fast ejendom på firmaets Esbjerg-kontor, oplyser Dahl i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier