AdvokatWatch

"Det minder om at have sat et nyt, flot skib i søen, og så bliver jeg ramt af en torpedo"

Det har været en vanskelig start på tilværelsen som selvstændig for den erfarne forsvarsadvokat Mikkel Cramer, der få måneder før, coronakrisen lammede landet og retssystemet, endelig blev styrmand på sit eget skib.

"Jeg havde heldigvis lige et par måneder, inden retterne lukkede ned, men det er klart, at det ikke har været sjovt," siger forsvarsadvokat Mikkel Cramer, der åbnede sin egen butik kort inden coronakrisen. | Foto: Palle Skov

Forsvarsadvokat Mikkel Cramer har lige været i retten og befinder sig på landevejen, da AdvokatWatch fanger ham, efter domstolene har åbnet dørene igen.

"Det var specielt," siger Mikkel Cramer og forklarer, hvordan den nye virkelighed med diverse sundhedsforanstaltninger kommer til udtryk i retslokalet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier