AdvokatWatch

Ny Lundgrens-formand: Min første opgave bliver at accelerere strategien

Selv om Lundgrens' relativt nye strategi strækker sig til 2022, vil advokatfirmaets nye bestyrelsesformand Tobias Vieth endnu hurtigere i mål. Det siger han i et interview med AdvokatWatch, hvor han afviser, at endnu en ledelsesrokade giver uro.

Tobias Vieth sætter sig for bordenden i Lundgrens og trykker speederen i bund i forhold til advokatfirmaets strategi for de næste år. | Foto: Google Maps

Coronakrisen får ikke lov til at bremse udviklingen hos advokatfirmaet Lundgrens. Sådan lyder det fra firmaets nye bestyrelsesformand Tobias Vieth, der forventer at trykke speederen i bund og sætte turbo på planerne i virksomheden.

"Jeg skal i nært samarbejde med den daglige ledelse – det vil sige COO, CFO og HR-chef – i gang med at eksekvere den strategi, som vi har vedtaget," siger Tobias Vieth i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier