AdvokatWatch

Forretningsforståelsen halter blandt nyuddannede i rådgiverbranchen

Mange nyuddannede akademikere får arbejde i rådgiverbranchen, men er ifølge deres arbejdsgivere ikke dygtige nok, når det kommer til områder som forretningssans og kundehåndtering. Det viser tal fra DI Rådgiverne.

Antallet af konsulenter og rådgivere har i mange år været på himmelkurs - uanset om vi snakker advokaten, der skal yde juridisk bistand, it-specialisten, der giver en hånd med at implementere et nyt it-system, eller arkitekten, som skal tegne en ny tilbygning. | Foto: Pexels

I et samfund, som hele tiden kalder på den allernyeste viden, er der rift om de kloge hoveder, og aldrig har der været så høj efterspørgsel på specialiserede vidensansatte, som det er tilfældet i dag.

Antallet af konsulenter og rådgivere har i mange år været på himmelkurs. Og det inden for stort set alle grene af erhvervslivet. I den private såvel som i den offentlige sektor. Og uanset om vi snakker advokaten, der skal yde juridisk bistand, it-specialisten, der giver en hånd med at implementere et nyt it-system, eller arkitekten, som skal tegne en ny tilbygning. Virksomhederne hiver og trækker i denne type medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier