AdvokatWatch

Anden generation Kirk Larsen dropper hjørnekontor: Hyrer bankmand som direktør

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius henter direktør i Danske Bank, efter firmaet i to generationer har haft en Kirk Larsen-advokat siddende for bordenden. Det har været en svær beslutning, for jeg har blod i virksomheden, fortæller Peter Kirk Larsen.

Peter Kirk Larsen træder tilbage som managing partner i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius og overlader posten til Erwin Kronborg Tøt. | Foto: PR

Fra hjørnekontoret på syvende etage kan ledende partner i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, Peter Kirk Larsen, se ud over indsejlingen til Esbjerg Havn. Han plejer at sige, at han kan se helt til England, men det er nok en overdrivelse.

Han kan dog se Fanø, og brændingens hvide skum, når det stormer. Det er en fantastisk udsigt, som er svær at sige farvel til. Men det er den 55-årige advokat og anden generation Kirk Larsen nødt til, for advokatfirmaet har for første gang ansat en adm. direktør.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier