AdvokatWatch

Ny redaktør på AdvokatWatch

AdvokatWatch udnævner ny redaktør fra egne rækker.

Steffen Moses er ny redaktør på AdvokatWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

Steffen Moses, 35 år, skal som ny redaktør fortsætte udviklingen af AdvokatWatch, der de seneste to år har positioneret sig som Danmarks førende erhvervsmedie inden for advokatbranchen.

Han er uddannet journalist fra RUC med speciale i datajournalistik og har gennem flere år arbejdet som fast reporter og freelancer på en række medier, herunder Børsen og Ekstra Bladet. På Watch Medier har han været journalist på FinansWatch og PolicyWatch.

"Steffen har et indgående kendskab til erhvervsjournalistik og Watch Mediers koncept med fokus på uafhængig, fair og kritisk journalistik. Det gør ham til den rette redaktør til at tage AdvokatWatch videre," siger redaktionschef Henrik Tüchsen, Watch Medier.

Steffen Moses afløser Signe Ferslev, der har søgt nye udfordringer uden for Watch Medier.

AdvokatWatch er en del af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus. Watch Medier udgiver ud over AdvokatWatch også nichemedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, FødevareWatch, MedWatch, MediaWatch, FinansWatch, ShippingWatch, ITWatch, AgriWatch, CleantechWatch, PolicyWatch og AMWatch.

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier