Mette Grith Stage udvider sit firma efter advokat-exit

Forsvarsadvokat Mikkel Cramer har forladt Mette Grith Stages advokatfirma, men hun har til gengæld ansat en ny advokat og åbnet nyt kontor i Næstved.
Forsvarsadvokat Mette Grith Stage. | Foto: Jens Dresling
Forsvarsadvokat Mette Grith Stage. | Foto: Jens Dresling

Den fremtrædende forsvarsadvokat Mette Grith Stage har mistet advokat Mikkel Cramer, som har startet eget firma. Til gengæld har hun ansat en ny advokat i sit advokatfirma, som er landets største inden for strafferet.

Fra 1. januar har advokat Thomas Andreas Mikkelsen således været under Stages vinger, og han skal foruden straffesager beskæftige sig med tvangsfjernelser, som er sat på den politiske dagsorden af statsminister Mette Frederiksen (S).

Derudover har Mette Grith Stage åbnet en afdeling i Næstved, som skal ledes af advokat Henrik Dupont Jørgensen, der efter mange år som selvstændig forsvarsadvokat kom til Stage i efteråret. Det oplyser Mette Grith Stage i en mail til AdvokatWatch.

"Nu rykker han altså til Næstved, hvor jeg også har ansat en sekretær til afdelingskontoret," skriver hun.

Foruden det nye kontor i Næstved har Stage Advokatfirma kontorer i København, Aalborg og Fredericia.

Mette Grith Stage har på få år bygget sit advokatfirma op med hovedkontor i Fredericia. Det er landets suverænt største forsvarsadvokatkontor med mere end 20 medarbejdere, heraf ca. halvdelen forsvarsadvokater.

"Vi bliver jo målt på vores fremtræden og fysiske tilstedeværelse, og derfor er det heller ikke let som forsvarsadvokat at udvide og blive et stort kontor. Som forsvarsadvokat bliver man ramt af – i modsætning til andre advokater – at det for klienterne er meget personfikseret. Der er rigtig mange, der ønsker sig en bestemt advokat i firmaet. Det er mit firma, og det er mig, som er den relativt mest kendte i firmaet, og så er det klart, at mange af vores klienter gerne vil have mig. Det lægger en øvre grænse for hvor meget jeg kan tage ind. Jeg kan ansætte flere folk, men hvis ikke jeg kan uddelegere det, nytter det ikke noget. Det kræver, at klienten siger ok til, at det er en anden, der møder," har Mette Grith Stage tidligere sagt til AdvokatWatch.

Forsvarsadvokat forlader Stage og bliver selvstændig

Forsvarsadvokat: Retssikkerhed svækkes af politiets udskydelser  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også