AdvokatWatch

Advokat træder tilbage efter 36 år i Hvidovre

I mere end tre årtier har Peter la Cour drevet advokatforretning i Hvidovre, men ved årsskiftet træder den 66-årige advokat ud af firmaet Advokaterne la Cour, Henriksson & Dreyer, som han ejer med partnerne Steen Henriksson og Henrik Dreyer.

Advokatfirmaet Advokaterne la Cour, Henriksson & Dreyer ligger på Hvidovrevej 406. | Foto: Google Maps

En lang karriere med advokatvirksomhed i Hvidovre lakker mod enden for Peter la Cour.

Ved årets udgang træder den 66-årige advokat ud af firmaet Advokaterne la Cour, Henriksson & Dreyer for at gå på pension, skriver Hvidovre Avis.

Peter la Cour blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1980. Siden 1983 har han drevet advokatforretning i Hvidovre lidt vest for København i fællesskab med advokat Steen Henriksson og senere også advokat Henrik Dreyer.

Han har møderet for Højesteret og har blandt andet ført et stort antal straffesager i karrierens løb, ligesom han har serviceret mange klienter i det lokale erhvervsliv gennem sine 36 år som advokat i Hvidovre.

Sociale medier skal sælge Svendborg-advokater i konkurrencepræget marked

Ejerskab af advokatfirma i Køge skifter hænder 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier