AdvokatWatch

Mazanti-Andersen Korsø Jensen ansætter advokat fra Bech-Bruun

Adam Kara har tidligere beskæftiget sig med M&A, kapitalmarkeder og selskabsret hos Bech-Bruun. Han bliver nu en del af afdelingen for transaktioner hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Foto: Pexels

Advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen har netop ansat advokat Adam Kara til afdelingen for transaktioner med speciale inden for venture. Det oplyser firmaet på Linkedin.

De seneste tre år har Adam Kara arbejdet som advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun, hvor han primært har beskæftiget sig med M&A, kapitalmarkeder og selskabsret, fremgår det af hans Linkedin-profil.

Mazanti-Andersen Korsø Jensen kom ud af seneste regnskabsperiode med et bruttoresultat på 130 mio. kr. mod 140 mio. kr. i 2017. Omsætningen for 2018 landede på 152 mio. kr. mod omkring 164 mio. kr. året forinden, viser regnskabet.

Den københavnske advokatvirksomhed kunne i starten af april offentliggøre, at firmaet sammenlægges med fynske Bonnesen Advokater. Med 32 nye medarbejdere er Mazanti-Andersen Korsø Jensen dermed blevet 122 ansatte i alt, heraf omkring 65 jurister.

Mazanti opruster med partner fra Horten

Mazanti bistår med købstilbud på børsnoteret selskab

Mazanti går tilbage efter rekordregnskab: "Vi vidste godt 2017 var et ekstraordinært godt år" 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier