AdvokatWatch

Eks-landsholdsspiller om at være advokat i provinsen: Juraen kan være lige så kompliceret i Svendborg som i København

For Christina Nimand Hansen har det været en positiv oplevelse at blive uddannet på et advokatkontor i provinsen med et fladt hierarki og rig mulighed for indflydelse. I sit virke som advokat trækker hun på sin mangeårige erfaring fra håndboldens verden, hvor det blev til mere end 100 landskampe i målet for Danmark.

Christina Nimand Hansen – tidligere Pedersen – med armene i vejret efter sejr over Angola i en VM-kamp i Brasilien i 2011. | Foto: Lars Poulsen / Ritzau Scanpix

Det ville være synd at sige, at håndbolden har sluppet sit tag i Christina Nimand Hansen.

Den 36-årige advokat trækker flittigt på erfaringerne fra en håndboldkarriere på eliteplan – som blandt andet landsholdsspiller og rådgiver i spillerforeningen samt som administrationschef i København Håndbold – i bestræbelserne på at udvide omfanget af specialer hos sin arbejdsgiver Bertel Rasmussen Advokater i Svendborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier