Justitsministeriet mister kontorchef til Kongehuset

Efter en lang karriere i Justitsministeriet skifter Anne Berg Mansfeld-Giese til Kongehuset, hvor hun skal være kontorchef i Kabinetsekretariatet.
Anne Berg Mansfeld-Giese stopper efter 19 år i Justitsministeriet. | Foto: Bjarne Luthcke/Ritzau Scanpix
Anne Berg Mansfeld-Giese stopper efter 19 år i Justitsministeriet. | Foto: Bjarne Luthcke/Ritzau Scanpix

"Jeg forlader ved årsskiftet Justitsministeriet."

Sådan skriver Anne Berg Mansfeld-Giese på Linkedin, hvor hun annoncerer et bemærkelsesværdigt jobskifte. Hun har arbejdet i Justitsministeriet i 19 år, siden 2014 som kontorchef for Lovafdelingen, men nu går hun helt andre veje med nyt job i Kongehuset.

"Efter mere end 19 år synes jeg, det må være på tide at flytte hjemmefra," lyder det på Linkedin.

"Mine tanker gik mest i retning af et "forældrekøb" forstået som en stilling i Justitsministeriets koncern, men pludselig opstod der en helt anden og spændende mulighed, som jeg har valgt at gribe."

Anne Berg Mansfeld-Giese skifter dermed efter nytår til Kongehuset, hvor hun skal være kontorchef i Kabinetsekretariatet.

"Det glæder jeg mig utrolig meget til at tage fat på, selv om det samtidig betyder et vemodigt farvel til det helt særlige arbejdsfællesskab og faglige miljø, som er rygraden i Justitsministeriet," skriver Anne Berg Mansfeld-Giese på Linkedin.

Anne Berg Mansfeld-Giese blev uddannet jurist i 2000, hvorefter hun fik job i Justitsministeriet. Foruden jobbet i ministeriet har hun været kursusleder og underviser på Djøfs lovteknikkursus, og hun har været medlem af Dansk Sprognævns repræsentantskab.

Danmark overtager den største sag om udbytteskat fra briterne

Minister afviser behov for uvildig undersøgelse af teleskandale

Justitsministeren håber stadig staten skrotter tolkefirma 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også