AdvokatWatch

Erhvervsjurist havnede i advokatbranchen ved et tilfælde

Tilfældighedernes spil og et ønske om at få den juridiske værktøjskasse helt på plads førte Camilla Neble Kastberg i favnen på Kammeradvokaten, hvor hun i dag er erhvervsjuridisk rådgiver. Det lå ellers ikke i kortene, at hun skulle slå sine folder på et advokatkontor, da hun blev færdig som cand.merc.jur. i 2015.

Camilla Neble Kastberg er i dag ansat som erhvervsjuridisk rådgiver hos Advokatfirmaet Poul Schmidt, bedre kendt som Kammeradvokaten. | Foto: Advokatfirmaet Poul Schmidt/Kammeradvokaten / PR

Et ønske om at få det juridiske håndværk helt ind under huden førte Camilla Neble Kastberg ind ad døren hos Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten. Det lå ellers ikke i kortene, at hun skulle slå sine folder på et advokatkontor, da hun i 2015 var klar til at indtage arbejdsmarkedet som uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School (CBS).

"Jeg havde tænkt, at jeg ville arbejde inhouse, men jeg havde samtidig lyst til at blive oplært ordentligt og få den juridiske værktøjskasse helt på plads, og det følte jeg, at jeg kunne få på et advokatkontor," siger Camilla Neble Kastberg til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier