AdvokatWatch

Chefkonsulent og specialanklager indstillet til dommerstillinger

Dommerudnævnelsesrådet har fundet nye dommere i Justitsministeriet, SØIK, Civilstyrelsen og et advokatfirma.

Foto: Pexels

Dommerudnævnelsesrådet har blandt andet fundet en chefkonsulent og en specialanklager til at varetage stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Domstolsstyrelsen.

Dommerfuldmægtig Lars Larsen Lihme i Østre Landsret og Susanne Lehrer, chefkonsulent Justitsministeriet samt Michael Schaumburg-Müller, der er specialanklager for SØIK, bliver konstitueret landsdommer i Østre Landsret.

Derudover har Dommerudnævnelsesrådet fundet nye konsituerede byretsdommere. Nils Astrup Tipsmark, der har titel af souschef i Civilstyrelsen, bliver tilknyttet retten i Odense. Derudover bliver advokat Maria Porsborg fra Storm Advokatfirma konstitueret byretsdommer i Aalborg.

Maria Porsborg har tidligere været dommerfuldmægtig ved retten i Aalborg, men har siden 2017 været advokat hos Storm Advokatfirma, fremgår det af hendes Linkedin-profil.

Sø- og Handelsretten skal have ny retspræsident

Ombudsmand er godkendt som ny dommer i Højesteret

Fire advokater indstillet til dommerstillinger  

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier