AdvokatWatch

TV 2-formand skal være ny direktør i dansk legaltech-startup

Tidligere direktør for Huffington Post og nuværende bestyrelsesformand for TV 2 skal fremover stå i spidsen for dansk legaltech-startup.

Jimmy Maymann bliver direktør i Airhelp. | Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix

Jimmy Maymann skal fremover stå i spidsen for den danske startup Airhelp, der hjælper flypassagerer med at få erstatning ved aflysninger og forsinkelser.

Det skriver Berlingske.

Den nye direktør har tidligere været direktør for Huffington Post, og i dag er han blandt andet bestyrelsesformand for TV 2.

Jimmy Maymann tager over fra Henrik Zillmer, der stiftede Airhelp i 2013. Henrik Zillmer fortsætter som formand for selskabets bestyrelse.

"Jeg er lige så begejstret, som da jeg startede mit første selskab i 1995. Jeg har været med som investor, siden der ikke var nogen forretning, og hvis ikke jeg havde det, så havde jeg heller ikke sagt ja til jobbet. Men jeg har set udviklingen og kan se mulighederne," siger Jimmy Maymann til Berlingske.

Jimmy Maymann vil nu gennemgå sine bestyrelsesposter, men siger til Berlingske, at han blandt andet fortsætter som formand for TV 2.

Advokatrobotterne Herman og Lara sparer små 2000 timer hver måned hos Airhelp

Dansk virksomhed trækker advokaten ud af regnestykket 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier