AdvokatWatch

Stampe trækker sig som managing partner: Det bliver for svært at vende tilbage

Advokat Thomas Stampe er stoppet som managing partner efter fire år på posten. Hvis han havde ventet tre år mere, havde det været for svært at komme tilbage til advokatgerningen, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

Thomas Stampe stopper som managing partner. | Foto: PR

Efter fire år siger Thomas Stampe farvel til jobbet som ledende partner i Lundgrens. Det har været en hård, men nødvendig beslutning, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

"Det er et hårdt job. Man kan ikke holde fokus på at være en dygtig leder af hele forretningen og samtidig oparbejde sin egen forretning. De to ting modarbejder hinanden. Hvis du bliver hængende for længe som managing partner, går det så hårdt ud over din egen forretning, at det bliver for svært at vende tilbage," siger Thomas Stampe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier