65-årig advokat sætter sig i spidsen for tabsgivende fond

Advokat og tidligere viceborgmester i Vejle har sagt ja til at stille sig i spidsen for fond, hvis økonomi undersøges af PWC.
Gert Eg var associeret partner i Skov Advokater, inden han sidste år blev associeret partner i Ravn & Olsen Advokater med hjemsted i Hedensted. | Foto: PR
Gert Eg var associeret partner i Skov Advokater, inden han sidste år blev associeret partner i Ravn & Olsen Advokater med hjemsted i Hedensted. | Foto: PR

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde har den erhvervsdrivende fond DGI Huset Vejle udpeget advokat Gert Eg som formand, oplyser fonden.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har Vejle Kommune bedt revisionsfirmaet PWC om en analyse af DGI Husets situation, hvor der politisk er stillet forslag om at genåbne kommunens aftale med DGI Huset om driften af huset, som ifølge seneste årsregnskab har givet underskud efter tre år med plus på bundlinjen.

Ifølge mediet har direktør Roland Christiansen tidligere forklaret som årsag til, at DGI Huset ikke er nået i mål med antallet af konferencer, at det har fået konkurrence af konference- og opvisningshallen Spektrum.

"Det er helt fair, at DGI Huset har politisk bevågenhed. Når man lejer et hus ud og beder andre drive det, er det selvfølgelig en politisk pligt at holde øje med, om tingene går op i en højere enhed i forhold til de ønsker, kommunen har. Det skal bare være fair, så man får ambitioner og midler til at følges ad," siger Gert Eg til avisen.

I perioden 2011-2018 var Gert Eg associeret partner i Skov Advokater, inden han sidste år blev associeret partner i Ravn & Olsen Advokater med hjemsted i Hedensted.

Seniorkræfter skal få sydøstjyske advokater ud over stepperne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun, har som kurator allieret sig med kapitalfond i sagen, hvor Christian Stadil, hans far og en tidligere direktør i familiens konkursramte rederi er blevet sagsøgt. | Foto: Pr / Bech-bruun

Ugens bedste historier på AdvokatWatch