AdvokatWatch

Nyt akademi for jurastuderende med advokatdrømme ser dagens lys

Nyt tilbud skal give de studerende på kandidatuddannelsen med ambitioner om en karriere som advokat et indblik i livet som advokatfuldmægtig og advokat. Det skal inspirere dem til at forfølge advokatdrømmen, lyder det.

Djøf Advokat Akademiet skal være det foretrukne mødested for jurastuderende på kandidatuddannelsen, der ønsker et stærkt netværk som led i at forfølge advokatkarriere. | Foto: Pexels

Djøf Advokat er klar med et spritnyt initiativ, der skal inspirere jurastuderende til at forfølge advokatdrømmen. Tilbuddet er målrettet studerende på kandidatuddannelsen, og hensigten er at give dem et indblik i livet som advokatfuldmægtig og advokat.

Det oplyser Djøf Advokat i en pressemeddelelse.

Djøf Advokat Akademiet, som det hedder, skal via et bredt udbud af gratis faglige og sociale arrangementer være det foretrukne mødested for studerende, der ønsker at forfølge en karriere som advokat, og som ønsker et stærkt og fagligt funderet netværk.

"For Djøf Advokat er det helt oplagt, at vi også fokuserer på at engagere og motivere fremtidens advokater. Håbet er naturligvis, at en overvejende del af de studerende efter deres studietid beslutter sig for at gøre karriere som advokater, men samtidig vil vi også gerne motivere dem til at engagere sig i kollegiale sammenhænge og faglige netværk," udtaler Mathias Krarup, formand for Djøf Advokat, i meddelelsen.

En relativ ny undersøgelse har vist, at yngre advokater ikke føler sig synderligt motiverede.

I forbindelse med lanceringen har Djøf Advokat i samarbejde med en gruppe jurastuderende planlagt tre arrangementer i København til efteråret, hvor advokaten som klientens betroede rådgiver er blandt temaerne, fremgår det.

"Blandt jurastuderende findes mange ildsjæle, som vi gerne vil opmuntre til at hjælpe med at skabe værdi for deres medstuderende. Vi har været heldige at samle et stærkt hold af jurastuderende, som trods deres unge alder, studiejobs og mange andre aktiviteter i sommerferien alle har ydet en stor indsats for at sikre et stærkt program i forbindelse med vores lancering – det lover godt for fremtiden og bekræfter os i, at Akademiet er en god introduktion til det kollegiale arbejde for fremtidens advokater," udtaler Mathias Krarup.

Yngre advokater føler sig ikke synderligt motiveret

Ny måling: Advokatfirmaer bugner af ringe ledere

Djøf: Headhunterne på jagt efter advokater 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier