AdvokatWatch

Nyuddannet advokat er ny retsformand i Landskatteretten

Søren Kjær Madsen, som i juli fik papir på at kalde sig advokat, er ny retsformand i Landskatteretten. Han kommer dog med et noget andet cv end prototypen på en nyuddannet advokat. Bl.a. bliver det tredje gang, han får job hos Landskatteretten.

Søren Kjær Madsen er ny retsformand i Landskatteretten | Foto: Klar Advokater

Den nyuddannede advokat Søren Kjær Madsen fra Klar Advokater bliver ny retsformand i Landskatteretten, hvor der i forvejen sidder to retsformand samt en ledende retsformand.

"Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med de øvrige retsformænd og til at være med til at træffe afgørelse i de principielle sager på skatteområdet," skriver hovedpersonen selv på sin Linkedin-profil.

Søren Kjær Madsen, som har været blandt deltagerne i AdvokatWatchs sommerserie "Advokat ad omveje", blev advokat i juli, men han kommer med en tungere ballast end den typiske nyuddannede.

Eksempelvis har han både været fuldmægtig i Kromann Reumert og Kammeradvokaten – det var dog tilbage i begyndelsen af 00'erne.

Det var også i denne periode, han første gang stiftede bekendtskab med Landskatteretten, hvor han var fuldmægtig mellem 2000 og 2002.

Han har også været ansat som specialkonsulent i Landskatteretten senere hen i sin karriere.

Derudover kan han bryste sig af at have været kontorchef i 10 år i Skatteankestyrelsen, før han i februar 2018 rykkede til Klar Advokater for at gøre den sidste del af fuldmægtiguddannelsen færdig, hvilket han altså lige endte med at få gjort, før han blev ny retsformand.

Landsskatteretten ledes af en ledende retsformand samt tre retsformænd, der er udnævnt af Folketinget og skatteministeren for en seksårig periode.

Han fravalgte advokatbranchens "50-60 timers" arbejdsuge: 15 år efter er han tilbage 

Jurist med politisk bacille i blodet bliver minister for lov og orden

Ærlig skatteadvokat: "Jeg har brugt uforholdsmæssigt meget tid på mit arbejde" 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier