AdvokatWatch

Ny Focus-advokat: Mesterlære-princippet og gode ledere er uvurderligt for en ung jurist

KARRIEREVEJEN: Mikkel Viggers har været hos Gorrissen Federspiel som advokatfuldmægtig. Her oplevede han, hvor vigtigt det er med ledere, som også på de lange arbejdsdage tager sig tid til kritik, ros og faglige diskussioner med de unge jurister. Mikkel Viggers er netop skiftet til Focus Advokater i Odense.

"Jeg er rigtig spændt på, hvordan min fremadrettede karriere hos Focus Advokater bliver," lyder det fra Mikkel Viggers. | Foto: PR/Focus Advokater

Hvad optager dig mest lige nu?

"Det, som optager mig mest i øjeblikket, er at finde min plads i de nye rammer ved Focus Advokater og i Odense. Der er allerede en masse spændende sager på skrivebordet, men det at indfinde sig i de nye rutiner, både på arbejde og privat, er alt andet lige en større omvæltning end selve sagsbehandlingen."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier