Bech-Bruun henter ny partner fra Plesner

Advokatfirmaet forstærker sit hold inden for skatte- og afgiftsproces med ny partner, der kommer til efter mere end 10 år som partner i det konkurrerende advokathus.

Advokatfirmaet Bech-Bruun har været på rov hos et af landets andre store advokatkontorer og forstærker holdet, der beskæftiger sig med skatte- og afgiftsproces, når Jakob Krogsøe tiltræder som partner 1. juli 2019.

Det oplyser firmaet på sin hjemmeside.

Jakob Krogsøe kommer til fra Plesner, hvor han som partner i firmaets team for skatter og afgifter hovedsageligt har beskæftiget sig med at føre sager på retsområdet, som han gennem sin karriere har opbygget en betydelig erfaring med. Tidligere har han også været hos Kammeradvokaten.

Advokaten, der fik sin bestalling i 1999 og har møderet for Højesteret, har været partner hos Plesner siden januar 2006.

”Vi er glade for at have fået en kapacitet som Jakob til vores skatte-og afgiftsprocesteam. Optagelsen af Jakob understreger vores ambition om at være markedsledende også på dette forretningsområde”, siger managing partner, Simon Evers Hjelmborg, i meddelelsen.

Bech-Bruun søsætter digital gør-det-selv-tjeneste

Bech-Bruun fastholder uskyld for advokaters ageren i udbytteskattesag 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også