AdvokatWatch

TVC-oprustning runder seks jurister på seks måneder

Hidtidig Bech-Bruun-partner er seneste ansættelse i advokathusets skatteafdeling, hvor han ligeledes indtræder som partner. Leder af den ambitiøse afdeling forventer endnu flere ansættelser inden for skatterådgivning i 2019. 

TVC Advokatfirma har blandt andet kontor i Aarhus-bydelen Åbyhøj. | Foto: Google Maps

Det sidste halve år har budt på en lind strøm af nye kræfter til skatteafdelingen i TVC Advokatfirma, der nu kan præsentere den sjette nye jurist på lige så mange måneder.

På ny har advokathuset været på rov hos konkurrenterne og udvider denne gang holdet med Kaspar Bastian fra Bech-Bruun. Han indtræder som partner, oplyser TVC Advokatfirma i en pressemeddelelse.

"Jeg har kendt Kaspar i mange år – både som en meget kvalificeret modpart og senere gennem fælles bestyrelsesarbejde hos Danmarks Skatteadvokater. Jeg er derfor også sikker på, at Kaspar passer godt ind i vores fortsat vækstende skatteafdeling," udtaler Torben Bagge, partner og leder af skatteafdelingen, i meddelelsen.

Kaspar Bastian er specialist i skatteret og har som partner hos Bech-Bruun stået i spidsen for virksomhedens gruppe for skatte- og afgiftsproces. Skatteadvokaten, hvis cv desuden tæller ophold hos Kammeradvokaten, Accura og Gorrissen Federspiel, tiltræder hos TVC 1. juni.

Skatteret er en del af advokatfirmaets kerneforretning. Inden for det sidste halve år er nye medarbejdere kommet til fra store advokathuse som DLA Piper, Lundgrens og Kromann Reumert. Med tilgangen af Kaspar Bastian kommer skatteafdelingen til at tælle 22 advokater, og afdelingen er ifølge firmaet selv en af de største skatteafdelinger i Danmark. Det er dog ikke slut med at rekruttere.

"Med det øgede fokus på skatte- og afgiftsrådgivning er det min forventning, at 2019 kommer til at byde på tilgang af yderligere jurister. Dette selvom vi allerede på meget kort tid har fået tilført seks nye jurister til skatteafdelingen," lyder det fra Torben Bagge.

Torben Bagge, der var managing partner i TVC fra 2008 til 2017, har siden årsskiftet været bestyrelsesformand i virksomheden og leder af skatteafdelingen.

TVC Advokatfirma har kontorer i Aarhus, København og Roskilde. Virksomheden har omkring 90 ansatte, hvoraf ca. 40 er jurister. Partnerkredsen kommer til at bestå af 15 advokater.

TVC henter skatteadvokat fra Kromann Reumert — varsler flere ansættelser

TVC Advokatfirma indgår i globalt advokatnetværk

TVC-topchef overrasket over fremgang på bundlinjen efter farvel til "hardcore kriminelle"

Ny bestyrelsesformand hos TVC Advokatfirma 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier