AdvokatWatch

Dahl hyrer "Aarhus-dreng" og M&A-advokat hos Bech-Bruun

Dahl Advokatfirma styrker sit erhvervsteam i Aarhus med ny medarbejder, der blandt andet har arbejdet med køb og salg af virksomheder, selskabsret samt kommercielle kontrakter hos Bech-Bruun.

"Som en ægte Aarhus-dreng ser jeg det som en positiv og spændende udfordring at være med til at udforske og udvikle markedsandele i et konkurrencepræget marked," lyder det fra advokat Jørgen Holm. | Foto: Dahl Advokatfirma/PR

Dahl Advokatfirma har hyret advokat Jørgen Holm til sit erhvervsteam i Aarhus.

Den nye medarbejder kommer til fra Bech-Bruun, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med M&A, selskabsret og kommercielle kontrakter. Han bliver tilknyttet afdelingen for Corporate & Commercial, oplyser Dahl Advokatfirma i en pressemeddelelse.

Jørgen Holm glæder sig til den rejse, han nu tager hul på sammen med sine nye kolleger hos Dahl, der beskæftiger mere end 200 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Herning, Viborg og Esbjerg. Over 40 medarbejdere arbejder i Aarhus, hvor firmaet åbnede kontor i 2017.

"Udover det faglige fokus og det stærke samarbejde på tværs af juridiske afdelinger og fysiske lokationer, som har haft stor betydning for mit valg, ser jeg også en spændende mulighed i at være med til at videreudvikle Dahls tilstedeværelse i Aarhus. Som en ægte Aarhus-dreng ser jeg det som en positiv og spændende udfordring at være med til at udforske og udvikle markedsandele i et konkurrencepræget marked," udtaler Jørgen Holm i meddelelsen.

Jørgen Holm, der fik sin advokatbeskikkelse i 2017, skifter til Dahl Advokatfirma efter lidt over fem år hos Bech-Bruun, hvor han blev ansat som fuldmægtig i 2014.

Dahl henter IT-advokat hos Atea

Tilfredshed med årsresultatet hos advokatfirmaet Dahl 

Dahl henter specialistadvokat hjem som områdeleder 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier