Ny landsdommer og to byretsdommere har fået navne

Dommerudnævnelsesrådet har indstillet flere nuværende dommere til nye stillinger. Bl.a. er dommer ved Retten i Glostrup blevet indstillet som ny landsdommer.
Mette Lyster Knudsen, som i dag er ved Retten i Glostrup, er blevet indstillet som ny landsretsdommer. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mette Lyster Knudsen, som i dag er ved Retten i Glostrup, er blevet indstillet som ny landsretsdommer. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mette Lyster Knudsen, som i dag er dommer i Retten i Glostrup, er blevet indstillet som ny dommer ved Østre Landsret.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Dommerudnævnelsesrådet.

Mette Lyster Knudsen har tidligere i sin karriere bl.a. været anklager hos Københavns Politi, vicepolitidirektør i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi samt administrationschef hos PET.

Men det er ikke kun Mette Lyster Knudsen, som rådet har indstillet til en ny stilling.

Bl.a. er Jakob Friis Nolsø, specialkonsulent i Justitsministeriet, blevet indstillet som ny dommer ved Retten i Glostrup, mens Peter Hageman Christensen, der i dag er dommer i Retten i Sønderborg, er blevet indstillet som ny dommer ved Retten i Kolding.

Derudover er der blevet indstillet kandidater til seks stillinger som konstitueret landsretsdommer i Østre Landsret, to stillinger som konstitueret landsretsdommer ved Vestre Landsret samt fire stillinger som konstitueret byretsdommer.

En række dommere indstillet til ledige stillinger

Flere dommere indstillet til nye stillinger

Statsadvokat hos Rigsadvokaten indstillet som ny landsdommer

Chefkonsulent og lektor indstillet som nye dommere  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også