Endnu en jurist forlader Familietestamente

Jurist Tine Elise Kristensen skifter arbejdsplads fra rådgivningsportalen Familietestamente til Advokatfirmaet Dreiststorgaard.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Juristen Tine Elise Kristensen forlader rådgivningsportalen Familietestamente for at blive ansat i Advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. Det skriver Lørdagsavisen Køge.

Tine Elise Kristensen er uddannet jurist i 2018 og har i knap to år arbejdet for Familietestamente, fremgår det af hendes Linkedin-profil. Hun begynder som 1. års advokatfuldmægtig i privatteamet hos Dreiststorgaard.

Familietestamente har også sagt farvel til partneren Maria Wenzel Sørensen, der har forladt firmaet for at blive chefjurist hos det konkurrende selskab Familiens Jura, der ligeledes udarbejder testamenter.

Kapitalejerne bag Advokatfirmaet Dreiststorgaard har købt majoriteten af kapitalandelene i iværksætterselskabet Familietestamente, oplyste parterne i januar. Familietestamente oplyste i januar, at ledelsen og ejerkredsen fortsat ville bestå af Emma Novak Christensen, Jan Mejlkjær og Jørgen Koch.

Familietestamente.dk blev stiftet i 2016 af Emma Novak Christensen. Konceptet bygger på en onlineplatform, hvor man kan få oprettet et testamente inden for 24 timer.

Familietestamente.dk mister partner

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også