AdvokatWatch

Endnu en jurist forlader Familietestamente

Jurist Tine Elise Kristensen skifter arbejdsplads fra rådgivningsportalen Familietestamente til Advokatfirmaet Dreiststorgaard.

Foto: Colourbox

Juristen Tine Elise Kristensen forlader rådgivningsportalen Familietestamente for at blive ansat i Advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. Det skriver Lørdagsavisen Køge.

Tine Elise Kristensen er uddannet jurist i 2018 og har i knap to år arbejdet for Familietestamente, fremgår det af hendes Linkedin-profil. Hun begynder som 1. års advokatfuldmægtig i privatteamet hos Dreiststorgaard.

Familietestamente har også sagt farvel til partneren Maria Wenzel Sørensen, der har forladt firmaet for at blive chefjurist hos det konkurrende selskab Familiens Jura, der ligeledes udarbejder testamenter.

Kapitalejerne bag Advokatfirmaet Dreiststorgaard har købt majoriteten af kapitalandelene i iværksætterselskabet Familietestamente, oplyste parterne i januar. Familietestamente oplyste i januar, at ledelsen og ejerkredsen fortsat ville bestå af Emma Novak Christensen, Jan Mejlkjær og Jørgen Koch.

Familietestamente.dk blev stiftet i 2016 af Emma Novak Christensen. Konceptet bygger på en onlineplatform, hvor man kan få oprettet et testamente inden for 24 timer.

Familietestamente.dk mister partner

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier