AdvokatWatch

Endnu en jurist forlader Familietestamente

Jurist Tine Elise Kristensen skifter arbejdsplads fra rådgivningsportalen Familietestamente til Advokatfirmaet Dreiststorgaard.

Forhandling, kontrakt, underskrift
Foto: Colourbox

Juristen Tine Elise Kristensen forlader rådgivningsportalen Familietestamente for at blive ansat i Advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. Det skriver Lørdagsavisen Køge.

Tine Elise Kristensen er uddannet jurist i 2018 og har i knap to år arbejdet for Familietestamente, fremgår det af hendes Linkedin-profil. Hun begynder som 1. års advokatfuldmægtig i privatteamet hos Dreiststorgaard.

Familietestamente har også sagt farvel til partneren Maria Wenzel Sørensen, der har forladt firmaet for at blive chefjurist hos det konkurrende selskab Familiens Jura, der ligeledes udarbejder testamenter.

Kapitalejerne bag Advokatfirmaet Dreiststorgaard har købt majoriteten af kapitalandelene i iværksætterselskabet Familietestamente, oplyste parterne i januar. Familietestamente oplyste i januar, at ledelsen og ejerkredsen fortsat ville bestå af Emma Novak Christensen, Jan Mejlkjær og Jørgen Koch.

Familietestamente.dk blev stiftet i 2016 af Emma Novak Christensen. Konceptet bygger på en onlineplatform, hvor man kan få oprettet et testamente inden for 24 timer.

Familietestamente mister partner

Opkøbsivrigt advokatfirma overtager digital iværksætter

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier