AdvokatWatch

Tvivl om firmaets fremtid fik tredje generation til at tage over alligevel

ADVOKATFAMILIERNE: Asmus Deleuran havde egentlig forestillet sig en karriere i de store advokathuse, men stærke følelser kaldte Kromann Reumert-advokaten hjem til det firma, som hans farfar grundlagde i 1946. Nu er han klar til at overtage stafetten og køre familieforetagendet videre, når hans forældre siger stop, fortæller han i AdvokatWatchs serie om advokatfamilier.

34-årige Asmus Deleuran på Dalgas Boulevard på Frederiksberg, hvor han både bor og arbejder som advokat i familieforretningen. | Foto: PR

Det var ikke planen for den tidligere Kromann Reumert-advokat. Men da hans forældre begyndte at tale om at drosle ned, så han begyndelsen på enden for familiefirmaet, og det fik følelserne til at pible frem i ham.

"Der blev lige pludselig sat spørgsmålstegn ved fremtiden for firmaet, der har været som et familiemedlem, og der kunne jeg godt mærke, at det vakte rimelig stærke følelser i mig."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokaten og Skattestyrelsen valgte i denne uge til manges overraskelse at anke stort anlagt sag mod Bech-Bruun. Derudover bød ugen på blandt andet historier om flere regnskaber og en unik statsopgave.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier