AdvokatWatch

Advokat skifter job efter 28 år hos Kromann Reumert

Advokat Thomas Albrechtsen har gennem 28 år hos advokatfirmaet Kromann Reumert været fuldmægtig, advokat, partner og endda chef for advokathusets kontor i London. 1. maj skifter Thomas Albrechtsen dog de vante rammer ud med et nyt advokatkontor.

Advokat Thomas Albrechtsen bliver 1. maj partner i DLA Piper. | Foto: PR

Det blev til 28 år hos Kromann Reumert for advokaten Thomas Albrechtsen, der 1. maj skifter til det internationale advokatfirma DLA Piper. Her bliver Thomas Albrechtsen partner i afdelingen for fast ejendom, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

"Ejendomstransaktioner er et strategisk fokusområde i DLA Piper, og vi glæder os derfor over, at vi med optagelsen af Thomas Albrechtsen styrker vores afdeling for fast ejendom yderligere," udtaler Martin Lavesen, der er managing partner i DLA Piper i Danmark, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier