AdvokatWatch

Ny advokat hos Plesner: Konkurs blev vejen ind i advokatbranchen

KARRIEREVEJEN: Efter sidste års farvel til Bech-Bruun er det både blevet til et yogaophold i Indien og en rundrejse fra Galapagos-øerne til Buenos Aires, inden advokat Maj Signe Mønsted 1. februar starter hos Plesner. Pihl & Søns konkurs har haft stor betydning for vejen ind i advokatbranchen.

Advokat Maj Signe Mønsted starter 1. februar hos Plesner. | Foto: Privat

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Det har altid tiltalt mig at bidrage til at løse problemer og forbedre ting, og jeg var som yngre meget interesseret i samfundet og politik. I gymnasietiden forestillede jeg mig derfor, at jeg skulle læse statskundskab og arbejde i et departement eller indenfor diplomatiet. Jeg endte dog med at læse jura, da jeg gerne ville opnå en konkret, metodisk tilgang til problemløsning, og samtidigt tiltalte den faglige ballast i juraen mig."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier