AdvokatWatch

Ny partner i Kammeradvokaten: "Græsset har aldrig virket grønnere andre steder"

KARRIEREVEJEN: Advokat Jacob Christian Sølling startede for snart ni år siden hos Kammeradvokaten som fuldmægtig. For nylig blev han udnævnt til partner i firmaet. Han har blandt andet været med til at drive Aarhus-kontoret fra fire til 65 medarbejdere på to et halvt år.

Jacob Christian Sølling er ny partner i Kammeradvokaten. | Foto: PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg har altid haft en stor interesse for samfundsforhold, så en karriere inden for et fag, der kredsede om det, var ganske tidligt i mine tanker. Jeg er samtidig ud af en familie med mange jurister, så den vej lå ligefor."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier