AdvokatWatch

Liste over tunge bestyrelsesfolk rummer to advokater

En advokat fra Bech-Bruun og en advokat fra Gorrissen Federspiel er på top 20-liste hos Børsen over de mest betydningsfulde bestyrelsesformænd i landet.

Jørn Ankær Thomsen er advokat hos Gorrissen Federspiel. Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Kongsted

I en opgørelse over de 20 mest betydningsfulde bestyrelsesfolk i Danmark, som Børsen bringer torsdag, er to af bestyrelsesfolkene advokater.

Advokaten Jørn Ankær Thomsen er placeret som nummer syv på listen, og han er dermed gået en plads frem i forhold til listen fra sidste år.

Jørn Ankær Thomsen er advokat hos Gorrissen Federspiel og bestyrelsesformand for de fire selskaber Schouw & Co., Givesco, Th. C. Carlsen Løgten og Kildebjerg Ry. Derudover er han medlem af bestyrelserne Jakobsens Bakery og Dan Cake.

Som nummer 16 på listen finder man advokaten Richard Sand, der er partner i Bech-Bruun. Richard Sand er bestyrelsesformand for firmaerne Hempel Holding, Aller Holding og Pressalit Holding. Posterne har trukket advokaten tre pladser op ad listen i forhold til sidste år.

Øverst på listen er Lars Nørby Johansen, tidligere topchef i Falck og nuværende bestyrelsesformand for William Demant Invest, Københavns Lufthavne og Codan Forsikring.

Flere jurister i toppen af de store virksomheder

Dommer og advokater indtager bestyrelsen i nyt voldgiftsinstitut

Professor vil have jurister og økonomer ud af bestyrelser

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier