AdvokatWatch

Liste over tunge bestyrelsesfolk rummer to advokater

En advokat fra Bech-Bruun og en advokat fra Gorrissen Federspiel er på top 20-liste hos Børsen over de mest betydningsfulde bestyrelsesformænd i landet.

Jørn Ankær Thomsen er advokat hos Gorrissen Federspiel. | Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Kongsted

I en opgørelse over de 20 mest betydningsfulde bestyrelsesfolk i Danmark, som Børsen bringer torsdag, er to af bestyrelsesfolkene advokater.

Advokaten Jørn Ankær Thomsen er placeret som nummer syv på listen, og han er dermed gået en plads frem i forhold til listen fra sidste år.

Jørn Ankær Thomsen er advokat hos Gorrissen Federspiel og bestyrelsesformand for de fire selskaber Schouw & Co., Givesco, Th. C. Carlsen Løgten og Kildebjerg Ry. Derudover er han medlem af bestyrelserne Jakobsens Bakery og Dan Cake.

Som nummer 16 på listen finder man advokaten Richard Sand, der er partner i Bech-Bruun. Richard Sand er bestyrelsesformand for firmaerne Hempel Holding, Aller Holding og Pressalit Holding. Posterne har trukket advokaten tre pladser op ad listen i forhold til sidste år.

Øverst på listen er Lars Nørby Johansen, tidligere topchef i Falck og nuværende bestyrelsesformand for William Demant Invest, Københavns Lufthavne og Codan Forsikring.

Flere jurister i toppen af de store virksomheder

Dommer og advokater indtager bestyrelsen i nyt voldgiftsinstitut

Professor vil have jurister og økonomer ud af bestyrelser 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier