AdvokatWatch

Regeringen vil finde stærke juridiske kræfter til ny udgave af sundhedsvæsenet

I en ny reform af sundhedssektoren, hvor de nuværende regioner forsvinder, forslår regeringen at nedsætte en bestyrelse, der skal være med til at sikre patienters rettigheder.

Regeringen repræsenteret ved seks ministre fremlagde onsdag sit udspil til en sundhedsreform i Spejlsalen i Statsministeriet. | Foto: Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Onsdag har regeringen fremlagt sit udspil til en sundhedsreform, hvor det blandt andet er foreslået at oprette en ny national myndighed, Sundhedsvæsen Danmark, med hjemsted i Aarhus.

Myndigheden, der samtidig betyder farvel til de fem nuværende regioner, vil blandt andet få til opgave at foretage den praktiske implementering af en patientrettighedspakke, der har til formål at styrke patienters rettigheder i sundhedsvæsenet og sikre, at patienternes rettigheder bliver overholdt, fremgår det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier