AdvokatWatch

Grønt fokus hos Bech-Bruun trak advokat væk fra Gorrissen Federspiel

KARRIEREVEJEN: Et strategisk fokus på grøn energi har fået advokat Mathias Rose Svendsen til at sige farvel til Gorrissen Federspiel for i stedet at slå sig sammen med Bech-Bruun. Det er en stor tilfredsstillelse at være en del af en afdeling, som fokuserer på projekter, der har stor betydning for samfundet, lyder det fra advokaten.

Mathias Rose Svendsen er netop skiftet fra Gorrissen Federspiel til Bech-Bruun blandt andet på grund af advokatfirmaets fokus på grøn energi. | Foto: Privat

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Inden jeg kastede mig over jurastudiet, så jeg mest mig selv enten som læge eller økonom, da jeg var glad for matematik og naturvidenskabelige fag. Nok en smule præget af mit fædrene ophav startede jeg imidlertid på jurastudiet, og kort efter fandt jeg hurtigt ud af, at jura passede mig godt. Det afgørende for mig var nok i grunden, at jeg kunne bruge en logisk og metodisk-baseret tilgang til at løse mere komplicerede spørgsmål. Jeg havde på daværende tidspunkt ikke gjort mig nærmere tanker om en egentlig karrierevej, ligesom det i øvrigt nok også bar lidt tilfældighedernes præg, at jeg overhovedet endte på jurastudiet."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier