Sønderjysk advokatfirma opruster med ny partner

Advokat Lasse Ladefoged ringede Jylland tynd for at finde en plads som fuldmægtig. Det fandt han hos det jyske advokatfirma Berg Advokater, hvor han nu er blevet partner. 
Partnerskabet er i hus for 34-årige Lasse Ladefoged. Han er blevet medejer af det jyske advokatfirma Berg Advokater. | Foto: Colourbox
Partnerskabet er i hus for 34-årige Lasse Ladefoged. Han er blevet medejer af det jyske advokatfirma Berg Advokater. | Foto: Colourbox

Det jyske advokatfirma Berg Advokater har oprustet med en ny partner i skikkelse af 34-årige Lasse Ladefoged.

Det skriver JydskeVestkysten.

Lasse Ladefoged kom til Berg Advokater for fire år siden, da han var færdig på jurastudiet, og nu har han altså allerede taget vejen til advokatfirmaets absolutte top og er blevet medejer.

"Da jeg var færdig på jurastudiet, var der langt mellem stillingerne som advokatfuldmægtig i eller omkring Aarhus og København, men jeg ville have en stilling som advokatfuldmægtig, og derfor valgte jeg at ringe Jylland tyndt. Jeg begyndte i Skagen, og nåede på et tidspunkt til Berg Advokater, hvor jeg talte med Erik Berg. Efter få minutters samtale vidste jeg, at det var stedet, jeg ønskede at blive ansat," siger Lasse Ladefoged til JydskeVestkysten.

Berg Advokater har kontorer i Vojens, Haderslev og Rødding og tilbyder juridiske ydelser både inden for privatret, offentlig ret og erhvervsret.  

Lasse Ladefoged beskæftiger sig primært med erhvervsret, herunder konkurser og rekonstruktioner. 

"Der er heldigvis et blomstrende erhvervsliv i Sønderjylland med erhvervsdrivende, der har brug for advokatbistand for at få begyndt på den rette måde," siger Lasse Ladefoged til JydskeVestkysten.

Berg Advokater blev stiftet i 1985 og består af syv advokater. Målet er at blive den største spiller på det sønderjyske marked for juridiske ydelser, og ifølge Lasse Ladefoged kan væksten komme både fra orgaisk vækst eller ved fusioner. Sidste år fusionerede Berg Advokater med advokatfirmaet Tychsen i Rødding.   

I årsregnskabet for 2017 noterede Berg Advokater en bruttofortjeneste på godt 9 mio. kr. mod 8,4 mio. kr. året før.

Større diversitet i advokatbranchen - men der er plads til forbedring 

Fusion førte til højere specialisering i nordsjællandsk advokatkontor

Provinsadvokat om nyt kontor i København: Vores postnummer er en "showstopper" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også