AdvokatWatch

Kromann Reumert-partner stiller op som formand for Danske Advokater

Danske Advokater skal have ny formand. En advokat og partner i Kromann Reumert har meldt sig på banen som formandskandidat.

Foto: Colourbox

Når brancheforeningen Danske Advokater 21. september holder generalforsamling, skal der vælges ny formand. Og nu har advokat og partner i Kromann Reumert, Jørgen Kjergaard Madsen, meldt sig til formandsposten.

Det skriver Danske Advokater på sin hjemmeside.

Jørgen Kjergaard Madsen er ikke en del af Danske Advokaters bestyrelse men en del af repræsentantskabet i valggruppe 5.

Formandskandidaten fremhæver legal-tech, som et område han glæder sig til at arbejde med. Og så peger han også på brancheglidning som et vigtigt fokusområde.

"Fri konkurrence er sundt - men den skal jo være fair og baseret på samme principper og præmisser. Der følger både nogle særlige rettigheder og nogle særlige pligter med det at være advokat. Så nytter det ikke noget, hvis andre erhvervsgrupper mener, de bør have adgang til bestemte opgaveområder på nogle mere lempelige vilkår end de, der gælder for advokater. Det er jo ikke lige og fair konkurrence", siger han til Danske Advokater.

Til daglig er Jørgen Kjergaard Madsen advokat og partner i Kromann Reumert, hvor hans specialer er M&A- og private equity-transaktioner, joint ventures, selskabs-, børs- og aktionærforhold, corporate governance og take-over transaktioner.

Afgående formand er advokat og partner i Gorrissen Federspiel Lotte Eskesen, der har siddet på formandsposten siden september 2016.

Danske advokater har bedste år nogensinde 

Brancheforening støtter pres for eksterne medlemmer i advokatbestyrelser 

Danske Advokaters formand efter teknologi-gravearbejde: Revolutionen er ikke lige om hjørnet 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier