AdvokatWatch

EY's nye juridiske chef: En hardcore M&A-advokat, der skaber god stemning

PORTRÆT: Susanne Scott Levinsen, ny chef for revisionskæmpen EY's juridiske afdeling, beskrives som fagligt dygtig men også som en leder, der er i stand til at tale om andet end jura.

Susanne Scott Levinsen, ny leder af EYs juridiske afdeling | Foto: EY

Susanne Scott Levinsen, der netop er udpeget som ny chef for revisions- og konsulentfirmaet EY's juridiske afdeling, er ikke bange for store skift. Efter mange år i storbyen besluttede hun og familien i 2014 at flytte til Ry, en provinsby vest for Århus med 6000 indbyggere. Og tre år senere forlod hun advokatjobbet hos Kromann Reumert for at blive en del af EY's nystartede, juridiske afdeling.

"Motivationen for at skifte var det globale og så at sidde under ét tag. Med min baggrund og M&A-erfaring er jeg vant til at arbejde med mange specialister på transaktioner, og mange sad i eksterne virksomheder, f.eks. på corporate finance-siden og skatteeksperterne, og der er også tit mange udenlandske advokater involveret. Skiftet til EY betød, at alle kunne arbejde sammen under samme tag, og at vi kan levere det her one stop shop-koncept. Det var det, der motiverede mig til at skifte. Det var en enormt spændende udvikling," siger Susanne Scott Levinsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier