AdvokatWatch

Ny Gorrissen-chef greb chancen for at sprede filosofi om fællesskab

MAGISKE ØJEBLIKKE:Tilbuddet om at blive managing partner blev Martin Dittmers chance for at gøre en central karriere-erkendelse gældende i hele Gorrissen Federspiel.

Foto: PR

AdvokatWatch har talt med en række jurister om særlige episoder i deres karriere, de har lært noget af og som har haft indflydelse på deres arbejdsfilosofi. I en artikelserie sætter vi fokus på det "magiske øjeblik”.

For Martin André Dittmer, ny managing partner i Gorrissen Federspiel, har en af karrierens store erkendelser været, at man er bedre, når man arbejder i fællesskab. Da han blev tilbudt jobbet som managing partner, så han chancen for at udbrede det budskab til hele firmaet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier