AdvokatWatch

Fra topchef til inhouse-advokat: De juridiske værktøjer har været med hele vejen

KARRIEREVEJEN: Selvstændig advokat, adm. direktør og inhouse-advokat. 63-årige Jens Bærentsen har været vidt omkring med sin advokatuddannelse, og den juridiske bagage har haft stor betydning hele vejen, fortæller han til AdvokatWatch. 

Jens Bærentsen har brugt størstedelen af sin karriere som topchef i Alka, men nu slår han sine folder i den juridiske afdeling i LB Forsikring, et arbejde, som "giver mening" for advokaten. | Foto: PR

Hvad optager dig mest lige nu?

Arbejdsmæssigt er jeg nu optaget af at bidrage til, at LB Forsikring yder medlemmerne den bedste service med det formål at forøge det nuværende forretningsomfang. Det er et arbejde, der giver mening for mig, da den medlemsejede tankegang er så rigtig og sympatisk. Min rolle i den sammenhæng er at levere rådgivning af høj kvalitet til LB-organisationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier