AdvokatWatch

Han ville være it-iværksætter: Nu skal han stå for Kammeradvokatens nye satsning

KARRIEREVEJEN: Klint Klingberg-Jensen har fået til opgave at opbygge Kammeradvokatens nye offshore-afdeling. Det kommer til at kræve "mandekraften og den rigtige praktiske og pragmatiske mentalitet", lyder det. 

Klint Klingberg-Jensen skal opbygge offshore-afdeling hos Kammeradvokaten. | Foto: PR

Hvad optager dig mest lige nu?

"På den helt korte bane, så optager det mig meget at afdække det fulde potentiale af firmaets eksisterende kompetencer og sætte det i kontekst af de mål, som jeg ønsker at nå for afdelingen for offshore på sigt."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier