Partner hos Kammeradvokaten: Intet er mere intenst end at stå i retten

Partner og skatteretsadvokat hos Kammeradvokaten Bodil Søes Petersen har med sine 50 leveår og 24 år med jura erfaringen til at lede de yngre jurister. Men hun er stadig drevet af retfærdige afgørelser.
Bodil Søes Petersen har beskæftiget sig professionelt med jura i 24 af sine 50 år. | Foto: PR
Bodil Søes Petersen har beskæftiget sig professionelt med jura i 24 af sine 50 år. | Foto: PR

Hun tænder på paragraffer, retfærdighed og intensiteten i retssalen. Nu runder partner og skatteretsadvokat Bodil Søes Petersen 50 år, og med 24 års professionelt arbejde med jura begynder ledelse at fylde mere og mere i hendes hverdag på Kammeradvokatens kontor.

Hun beskriver det som en daglig nydelse at arbejde sammen med de unge kræfter – at lede og lære fra sig. Men omdrejningspunktet for Bodil Søes Petersens virke vil altid være den gode og retfærdige afgørelse.

Efter en tur forbi Told & Skat i den spæde start af karrieren, gik vejen videre til Justitsministeriet. I slutningen af 1990'erne landede Bodil Søes Petersen hos Kammeradvokaten, hvor nye udfordringer mødte den unge jurist. 

”Retssagerne greb mig virkelig. Det var og er en vildt spændende måde at arbejde på. Der er stadig ikke noget tidspunkt, som er mere intenst, end når man står i retten”, siger den nu erfarne advokat.

Når Bodil Søes Petersen ikke jonglerer med paragraffer, bruger hun tiden med venner og familie. Hun er gift med Torben og er mor til Barbara på 20 år og Malthe på 16 år. Familien kan godt lidt at rejse til verdens storbyer, og det skarpe hjørne bliver tilbragt i Rom.

Forsvarsadvokat: Det betyder noget at have et godt ry i "de forkerte kredse" 

Svigerfar plantede finansdrømme hos overkvalificeret jurist 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også