AdvokatWatch

Bagmandspolitiet mister chefanklager

Chefanklager Steen Bechmann Jacobsen forlader Bagmandspolitiet for at blive fagdirektør.

Steen Bechmann Jacobsen rykker fra Bagmandspolitiet til Skat. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

Bagmandspolitiet (SØIK) skal på jagt efter en ny chefanklager. I hvert fald stopper Steen Bechmann Jacobsen for at påtage sig et job som fagdirektør i den kommende Skattestyrelse.

Det skriver Berlingske.

"Efter 19 spændende og lærerige år i politiet og anklagemyndigheden skifter jeg d. 15. februar 2018 »branche«, idet jeg tiltræder en stilling som fagdirektør i SKAT (i den kommende nye Skattestyrelse) med ansvar for Særlig Kontrol, herunder bl.a. indsatsen mod organiseret økonomisk kriminalitet og skatteunddragelse," skriver Steen Bechmann Jacobsen på sin LinkedIn-profil.

Dermed fortsætter Steen Bechmann Jacobsen med at arbejde inden for økonomisk kriminalitet, men det bliver altså fremover med skattefars briller på.

Steen Bechmann Jacobsen har været ansat hos Bagmandspolitiet siden januar 2015. Han blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1999.

Nu glæder han sig til de nye udfordringer hos Skat.

"Det bliver vildt spændende, og jeg glæder mig meget til de nye udfordringer," skriver han på LinkedIn.

Johan Schlüter mistede alt efter skandalesag – nu risikerer han at havne bag tremmer

Advokater i Abaris-sagen frifundet af Københavns Byret

 

Forsiden lige nu

Minister: Virksomheder skal møde det offentlige ét sted

Med et nyt reformspor vil regeringen sætte skub på den digitale udvikling i den offentlige sektor. For virksomhederne kommer det til at betyde en hurtigere og mere effektiv kontakt til den offentlige sektor, siger økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

Styrelse spår ustabilt it-system op til et år endnu

En opdatering af Domstolsstyrelsens digitale sagsportal, Minretssag.dk, har ikke løst vedvarende problemer med lange svartider. Frustrerende, lyder det fra Danske Advokater om it-systemet, som leveres af Globeteam.

Flere ejerledere forudser et snarligt salg af deres virksomhed

Ifølge en undersøgelse fra PWC forudser 40 pct. af de ejerledede virksomheder et ejerskifte inden for de kommende fem år, hvilket er det dobbelte i forhold til 2014. Rigelige mængder kapital gør virksomhederne til attraktive købsobjekter, siger partner. Stigende M&A-aktivitet vil smitte af på rådgiverbranchen.

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier