AdvokatWatch

Ny advokat hos Kammeradvokaten: Erfaring fra McDonald´s har gjort mig bedre til mit job

KARRIEREVEJEN: 10 år hos McDonald's har blandt andet været med til at gøre Vibe Marlene Hougaard Guldberg til den advokat, hun er i dag. Senest er hun skiftet fra Kromann Reumert til Kammeradvokaten, hvor hun har fået en mere udadvendt rolle.

Vibe Marlene Hougaard Guldberg

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"I de sidste år i folkeskolen var jeg meget fascineret af sprog og kultur og drømte om at bo i forskellige lande rundt om i verden uden nødvendigvis at overveje, hvad jeg skulle lave og leve af. I praksis manifesterede den drøm sig i et år på high-school i USA, og efter endt ophold overvejede jeg enten at søge ind på journalisthøjskolen, læse medicin eller jura. Ultimativt kom valget til at stå imellem medicin og jura, og jeg var meget i tvivl. I min søgen efter afklaring, opsøgte jeg min fætter, der er læge, for at høre, hvorfor han valgte at læse medicin. For ham havde drivkraften været en fascination af og interesse for naturvidenskab. Så faldt tiøren, for sandheden var, at naturvidenskab i min optik mere var et nødvendigt onde end et spændende fagområde."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier