AdvokatWatch

Karriere

Advokatfirma i Silkeborg hyrer landbrugsadvokat

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund har ansat en ny advokat inden for landbrugsret, der kommer til at beskæftige sig med landbrugskonkurser, generel landbrugsret og fast ejendom inden for landbrug.

Middelfart Sparekasse henter ny juridisk chef

Efter kun fire måneder hos Storm Advokatfirma vender Camilla Nowak igen tilbage til banksektoren som juridisk chef og advokat i Middelfart Sparekasse. Skiftet sker efter "grundig overvejelse."

Advokatrådets formand: Vi praler ikke med alt det gode, vi laver

Peter Fogh har snart siddet i fire år som formand for Advokatrådet, der i år fylder 100 år. Han håber i maj at blive valgt for to år mere, så den igangværende fremtidssikring af advokatstanden kan føres i mål, siger han i et interview med AdvokatWatch.

"Jeg ved, at der ikke sidder nogen her i huset og lopper den"

Ny retspræsident i Horsens, der også kortvarigt har arbejdet som advokat, bruger sin mangeårige erfaring fra håndbold i jobbet, og selvom sagsbunkerne stiger, kan Retten i Horsens stadig prale af at være ganske effektiv til at få afsluttet sine sager, lyder det i et interview med den lokale avis.

Horten henter nye partnere

Skatteret og udbudsret bliver nu styrket hos Horten med udnævnelsen af to nye partnere. Begge er hentet udefra.

Valgte jura i anden runde og har nu fået fod under eget bord

KARRIEREVEJEN: Claudia Andersen fik nej til, at hendes tyske økonomiuddannelse kunne bruges i Danmark. Så hun begyndte på jura i stedet. Efter job inden for compliance i Sydbank og Middelfart Sparekasse har hun nu etableret sin egen virksomhed.

Formand for Accura: Her kan advokaterne have en 37-timers uge

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Hos advokatfirmaet Accura kan de ansatte have en arbejdsuge på 37 timer. Timer derudover kan veksles til kolde kontanter eller mere fritid. Formand Thomas Weincke forstår ikke, at andre ikke følger i firmaets fodspor. "Det skal vi måske kun være glade for," siger han i AdvokatWatchs nye artikelserie

Djøf: Fleksibilitet er et misforstået buzzword i advokatbranchen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Fleksible vilkår i advokatbranchen er ikke andet end misforståede buzzwords, mener formand for Djøf Advokat, Mathias Krarup. Hvis den nye generation skal holde i branchen, til de er 70 år, skal der tænkes nyt. Blandt andet ser formanden gerne et opgør med de nuværende regler om ejerskab. Læs med i AdvokatWatchs nye serie.

Advokatsamfundet har fundet ny generalsekretær

Afløseren til den tidligere generalsekretær i Advokatsamfundet, Torben Jensen, er nu fundet. Han kommer fra Erhvervsministeriet, hvor han som erhvervsjuridisk direktør er en del af koncernledelsen.

Ny advokat hos Plesner: Konkurs blev vejen ind i advokatbranchen

KARRIEREVEJEN: Efter sidste års farvel til Bech-Bruun er det både blevet til et yogaophold i Indien og en rundrejse fra Galapagos-øerne til Buenos Aires, inden advokat Maj Signe Mønsted 1. februar starter hos Plesner. Pihl & Søns konkurs har haft stor betydning for vejen ind i advokatbranchen.

Klar Advokater henter ny partner

Erfaren procesadvokat med fortid hos blandt andre Bruun & Hjejle optages i partnerkredsen i det københavnske advokatfirma efter en periode som konstitueret landsdommer ved Østre Landsret.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier