AdvokatWatch

Karriere

Bird & Bird udvider bestyrelsen

Den danske afdeling af Bird & Bird har hentet en ny mand ind i bestyrelsen. Det nye bestyrelsesmedlem kom tilbage til Bird & Bird som senioradvokat i sommer og blev i november partner i firmaet.

Advokatfirmaet TVC udvider partnerkredsen med tre nye navne

Advokathuset TVC har været et smut forbi konkurrenterne Interlex Advokater, DLA Piper og Lundgrens for at finde nye partnere. Det sker, efter TVC har sagt farvel til fem partnere i år. Nu kan vi fortsætte, som om intet er hændt, siger managing partner til AdvokatWatch.

Tal fra Djøf: Jurister er en mangelvare

Nye ledighedstal fra Djøf viser, at ledigheden blandt jurister er nede på et niveau, der svarer til fuld beskæftigelse. Samtidig er jurister en mangelvare i hovedstaden, mens både dommer-, politi- og advokatfuldmægtige mangler på hele Sjælland.

En generalsekretær takker af: Især én ting vil Torben Jensen ikke savne

Når Torben Jensen inden slutningen af januar forlader posten som generalsekretær for Advokatsamfundet er det med tre vigtige opgaver, der nu er løst, i bagagen, mener han. Der er dog én ting, som han ikke kommer til at savne i sin nye stlling i Folketinget. Og så har han også en opfordring til sin afløser.

17 advokater udnævnt til sager om børnebortførelser

Børne- og Socialministeriet har netop udpeget de advokater, som de næste fire år skal varetage sager om internationale børnebortførelser. Antallet af ansøgere var noget højere, end det antal, ministeriet skulle bruge, oplyser ministeriet til AdvokatWatch. (Opdateret.)

Advokater får laveste lønstigning i flere år

Der er ingen lønfest blandt de danske advokater, der har fået den laveste stigning i fire år, viser nye tal fra Djøf Advokat. Udviklingen overrasker formand Mathias Krarup, siger han til AdvokatWatch. Han hæfter sig ved, at arbejdstiden ikke er blevet kortere.

CBS-forsker: Advokathuse bruger forkerte værktøjer til flere kvindelige partnere

Advokathusene har gennem de seneste år med flere initiativer forsøgt at gøre plads til kvindelige advokater i partnerkredsen. Men forskning viser, at der er behov for konkrete målsætninger, politikker og sanktioner for at få en effekt, lyder det over for AdvokatWatch fra forsker på Copenhagen Business School. Gorrissen-advokat er enig.

"Livet i compliance er bestemt sjovt"

KARRIEREVEJEN: Caroline von Barnekow har efter små fem år skiftet Novo Nordisk ud med NKT, hvor hun er ansvarlig for compliance. Et liv som procesadvokat var ellers tidligere på radaren.

Bird & Bird finder ny forretning gennem udstationerede medarbejdere

Udstationering af medarbejdere skal bruges til at skabe ny forretning i det område, hvor medarbejderne kommer hen. Det sker ved aktivt at holde møder med blandt andet ambassader og erhvervsorganisationer. Senest er det sket i Ungarn, og til næste år er det Frankrig.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier