AdvokatWatch

Karriere

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Erfaren partner stopper hos Kammeradvokaten

Efter godt 28 år i advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, er det slut for Morten Kroon, der i en alder af 60 år tager afsked med statens foretrukne advokat.

Horten-advokat starter eget firma

Efter en lille håndfuld år i Horten springer advokat med fortid hos Kammeradvokaten ud som selvstændig. Proces og offentlig ret er kerneområderne i forretningen.

Generaladvokat slutter sig til Gorrissen Federspiel

Tidligere forbrugerombudsmand og nuværende generaladvokat ved EU-domstolen melder sig under fanerne hos et af landets største advokathuse. Han får stor rolle inden for markedsføring og immaterialret samt EU- og konkurrenceret, lyder det.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Simon Evers Hjelmborg satte i denne uge for første gang ord på sit kontroversielle skifte fra Bech-Bruun til Accura. Derudover bød ugen på historier om blandt andet et dødt konkursmarked og et opsigtsvækkende advokatkoks i Danske Bank-sag.

Ejendomsadvokater udnævner managing partner

Partner gennem 13 år skal fremover svinge taktstokken som direktør i advokatfirmaet Winsløw, der på det seneste har styrket organisationen med en administrationschef og en finanschef.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der skal mere konkurrence på advokatmarkedet, sagde ny revisor-frontmand i denne uge, hvor advokaterne også måtte se langt efter gevinst på nyt børsmarked. Til gengæld kan kuratorerne se frem til at få en pæn skilling for at lukke dødsdømte IVS-selskaber.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier