AdvokatWatch

Karriere

Advodan i Holbæk får ny partner

Advokat Karsten Holt er tiltrådt som partner i Advodan i Holbæk. Han har en fortid i TVC og Kammeradvokaten og har de seneste fire år været selvstændig.

DLA Piper udvider partnerkredsen

Ud over M&A-profil fra Accura henter DLA Piper advokat med fortid i Njord og Gorrissen Federspiel samtidig med, at advokatfirmaet forfremmer to fra egne rækker. Manøvren styrker områderne for virksomhedshandler og transportret.

Flere forlader Accura: M&A-advokat går til DLA Piper

Imens Accura forbereder sig på at sige farvel til flere profiler inden for fast ejendom, bliver advokatfirmaet nu også ramt på M&A-området. John Emil Lyngfeldt Svenson skifter til DLA Piper, hvor han bliver partner.

Jurist forlader venturefonden Nordic Eye

Jurist Mia Juhl Schmidt forlader venturefonden Nordic Eye efter tre år. Som såvel jurist som kommunikatør nåede jeg dog grænsen for, hvad min integritet og faglighed kunne leve med, skriver hun.

Advokat træder tilbage efter 36 år i Hvidovre

I mere end tre årtier har Peter la Cour drevet advokatforretning i Hvidovre, men ved årsskiftet træder den 66-årige advokat ud af firmaet Advokaterne la Cour, Henriksson & Dreyer, som han ejer med partnerne Steen Henriksson og Henrik Dreyer.

Aalborg-firma hyrer advokat til konfliktløsning

Thomas Jensen forlader et nordjysk advokatfirma til fordel for et andet. Efter knap 13 år på det mindre advokatkontor Haumann & Fastrup i Thisted skal advokaten nu beskæftige sig med retssager og tvister i Storm Advokatfirma, som har base i Aalborg.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier