AdvokatWatch

Karriere

Jurist bliver vicedirektør i Arbejdstilsynet

Efter flere års erfaring som leder i blandt andet ATP - Udbetaling Danmark, Erhvervsstyrelsen og Fødevarestyrelsen bliver jurist Trine Bødker ny vicedirektør i Arbejdstilsynet, skriver Kristeligt Dagblad. Hun har tidligere været ansat i det store advokatfirma Bech-Bruun.

Penta Advokater henter ny direktør i revisionshus

Det sydjyske advokatfirma Penta Advokater, der råder over fem kontorer, har fundet ny direktør med knap 12 års erfaring fra Deloitte. Det er en fordel, at den nye direktør har stor erfaring med ledelse og kendskab til at arbejde i en partnerdrevet virksomhed, udtaler bestyrelsesformanden i en meddelelse.

BDO henter ny chef for M&A

Ny mand i spidsen for M&A-afdelingen skal udbygge revisions- og konsulenthusets position i markedet for rådgivning vedrørende køb og salg af virksomheder.

Endnu en advokat føjer sig til Venstres folketingsgruppe

ADVOKATER PÅ VALG: Resultatet af onsdagens folketingsvalg gav fremgang til Venstre, der kan byde velkommen i Folketinget til Marie Bjerre, der har otte års erfaring som advokat og jurist. Hun er ikke bange for indimellem at være i tvivl, sagde hun for nylig til AdvokatWatch. (Opdateret.)

"Fede brands" fik erhvervsadvokat til at gå nye veje i Faxe

KARRIEREVEJEN: Jesper Marckmann Reitz er skiftet fra Adlex Advokater til Royal Unibrew i Faxe. Inden da arbejdede han i staten, hvor han savnede muligheder for at påvirke tingene. Han kan ikke forestille sig at forlade advokatvejen igen, siger han.

Advokat vender retur til Esbjerg-advokater

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius hyrer gammel kending, der er tilbage i folden efter ansættelser i Jyske Bank og senest Siemens Gamesa. Den nye medarbejder skal blandt andet beskæftige sig med risikoanalyse og compliance.

Advokat og mulig MF'er: Jeg vil lave love der holder humanismen i hævd

ADVOKATER PÅ VALG: Efter 30 år som medlem af Venstre skiftede advokat Kåre Traberg Smidt til Alternativet. Han stiller nu op til Folketinget, hvor han vil arbejde for en fuldstændig adskillelse af politi og anklagemyndighed, mere gennemsigtighed i retssystemet og en humanistisk lovgivning, siger han i et interview med AdvokatWatch.

Mia Wagner fik nok af at være advokat: "Man bliver salærrytter"

ADVOKATFAMILIERNE: Dybt inspireret af sin godt eksponerede far – og forbillede – valgte Mia Wagner at blive advokat. Hun blev partner i farens advokatfirma Wagner Advokater i Viborg, inden de i fællesskab kvittede advokatfaget for at begive sig ud på et andet familieeventyr. AdvokatWatch fortsætter sin artikelserie om advokatfamilier.

Ny Aarhus-advokat er trådt i sin fars fodspor

KARRIEREVEJEN: Anna Søndergaard er ny advokat hos Grotkjær Elmstrøm i Aarhus. Hun har været juridisk konsulent i Gentofte Kommune og har hele tiden vidst, at hun skulle være en del af advokatbranchen – i lighed med sin far.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier