AdvokatWatch

Karriere

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere advokater fortalte i ugens løb om, hvordan de kobler af i ferien, men det ferieramte advokatlandskab bød også på regnskaber, Karnov-udfordrere og legaltech-drømmere, ligesom Advokatnævnet og Christian Harlang på ny krydsede klinger.

Christian Harlang sættes ud af spil igen

Advokatnævnet frakender den omstridte advokat Christian Harlang retten til at arbejde som advokat indtil videre. Det skyldes en række brud på god advokatskik. Afgørelsen er speciel, da Harlang i forvejen var sat fra bestillingen.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kromann Reumerts London-medarbejdere, der onsdag var på Wembley for at støtte de danske EM-helte, måtte sammen med resten af Danmark sluge bittert nederlag. På den juridiske grønsvær hentede både Njord og Køge-advokat til gengæld sejre.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokater fortalte i denne uge om travlhed på venturemarkedet og et øget fokus på bæredygtighed hos klienterne. Derudover sprang Bech-Bruun-partner til mindre firma, mens amerikansk advokathus fortalte om en forretningsmodel uden fast kontor.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier