AdvokatWatch

Karriere

Randers-advokater løfter toplinjen

Lou Advokatfirma, der er et full serivce-advokatfirma med hovedkontor i Randers, øgede bruttofortjenesten med omkring to millioner kroner i seneste regnskab. Ledelsen anser firmaets udvikling og resultat for tilfredsstillende, lyder det i regnskabet.

Silkeborg-advokater udnævner nye partnere

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund har udnævnt to advokater til associerede partnere. De vil få indflydelse på virksomhedens beslutninger og er tæt knyttet til den øvrige partnerkreds.

Ny Gorrissen-advokat holder af højt tempo

KARRIEREVEJEN: Advokat Emilie Juul Thorup er skiftet fra Lundgrens til Gorrissen Federspiel, men drømte oprindeligt om at arbejde for FN. Sidenhen fandt hun sig til rette inden for M&A. Forude venter en udstationering i New York.

Skatterådgiver udvider partnerkredsen

Rådgivningsvirksomheden KPMG Acor Tax har forfremmet tre ansatte til partnere. KPMG-selskabet har en strategi om at investere i kloge hoveder og går efter at øge medarbejderstaben fra 140 til 200 ansatte.

"Lysende ledertalent" forlader stort anlagt it-satsning hos Kammeradvokaten

Advokat Tanja Lind Melskens forlader Kammeradvokatens fintech-afdeling, som hun med store forventninger og ros i høje toner blev sat til at bygge op i 2016. Firmaet har ikke planer om at ansætte en afløser, men det skal ikke ses som en neddrosling af området, lyder det. Over for AdvokatWatch uddyber Tanja Lind Melskens sin afgang.

Familietestamente.dk mister partner

En partner i firmaet Familietestamente.dk er skiftet til en stilling som chefjurist i det konkurrerende selskab Familiens Jura. Den nu tidligere partner var i firmaet i to år. (Opdateret).

Dahl henter IT-advokat hos Atea

Ny medarbejder hos Dahl Advokatfirma kommer med fire års erfaring som advokat hos IT-leverandøren Atea, hvor hendes tidligere kollegaer sidste år blev idømt fængselsstraffe for bestikkelse. Hun har før været hos Dahl og har desuden arbejdet hos Dreist Advokater.

Dommerråd får ny formand og nye medlemmer

Den nye formand for Dommerudnævnelsesrådet har været højesteretsdommer siden 2011. Sammen med formanden indtræder generalsekretær i Grænseforeningen og PR-medarbejder hos Novo Nordisk i rådet.

Lund Elmer Sandager udvider partnerkredsen

To advokater fra advokathuset Lund Elmer Sandager indtræder i partnerkredsen. De to nye partnere er specialiseret inden for bl.a. fast ejendom, erhvervsret og selskabsret.

Jurist får direktørpost i Erhvervsministeriet

Den faglige direktør i brancheforeningen FSR - Danske Revisorer har fået et nyt job i Erhvervsministeriet. Her skal han arbejde for gode vækstvilkår i dansk erhvervsliv nationalt og varetage danske virksomheders interesse i EU.

Efter et år på egne ben: "Der var meget bøvl i et stort advokathus"

Juul Eriksen & Ernst Advokatfirma kunne mandag fejre 1-års jubilæum. Det har givet ro og tid til sagerne at være en del af en mindre forretning, fortæller stifter og advokat Michael Juul Eriksen i et interview med AdvokatWatch. Advokaten mener, at det sidste år har været det bedste målt på resultater i retten i hele hans 25 år lange karriere. (Opdateret)

"Min gamle far ville være rimelig tilfreds"

KARRIEREVEJEN: Christian Petri er ny partner hos Lund Elmer Sandager. Han mødte advokatlivet fra barnsben, der inkluderede arkivarbejde og rengøring, men nu er både han og sønnike gået samme vej: En karriere hos et større advokathus i København.

Aalborg-advokater hyrer nye jurister

Det nordjyske advokatkontor Advokatfirmaet Vingaardshus har ansat en advokat og en advokatfuldmægtig i henholdsvis familie- og arveretsafdelingen og entrepriseafdelingen.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier