AdvokatWatch

Karriere

En overdommer takker af

Højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen har haft speciale i forbrugerret og siddet i en række vigtige udvalg. Nu har hun nået afgangsalderen og takker dermed af.

Dahl opruster i Aarhus: Ansætter juniorpartner

Advokatvirksomheden Dahl vil med Peter Neve som ny juniorpartner sætte mere fart på Aarhus-forretningen. Han kommer fra en stilling som associeret partner hos DLA Piper og skal blandt andet rådgive i M&A-sager.

Advokatfirmaer udskyder mål for kvinder i topledelsen

Det halter fortsat med at få kvinder ind på øverste hylde i advokatbranchen. Mens nogle virksomheder misser og udskyder egne mål for kvinder i topledelsen, vælger andre at sætte barren lavt. "Det er ikke ambitiøst nok," lyder det fra Djøf Advokat.

Mazanti opruster med partner fra Horten

Mazanti-Andersen Korsø Jensen henter ny partner fra Horten. Hun får ansvar for at opbygge en "endnu stærkere enhed" inden for IP-ret, medier og entertainment hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen, oplyser advokatfirmaet.

Familietestamente mister direktør

Emma Novak Christensen er færdig som direktør i onlineportalen Familietestamente, der har haft stor succes – og som har fået kritik med på vejen.

Skau Reipurth & Partnere udvider partnerkredsen

Det københavnske advokatkontor får tilgang af advokat Rasmus Schmidt, der efter at have klatret op ad karrierestigen hos Kromann Reumert skal udbygge Skau Reipurth & Partneres position på markedet for tvister og konfliktløsning.

Rambøll-advokat i spidsen for ny satsning hos Magnusson

40-årige Andreas Johannes Hammer vender retur til advokatbranchen i en ny og forbedret udgave efter fem år som virksomhedsadvokat. Det siger den tidligere Bech-Bruun-advokat i forbindelse med sit skifte til Magnusson, hvor han skal lede advokatfirmaets indtog på markedet for vedvarende energi og infrastruktur.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier