AdvokatWatch

Karriere

"Det var vigtigt for mig at blive kapitalejer"

Det kan være svært i advokatfirmaerne at bryde med idéen om, hvordan den "klassiske partnerspire" ser ud, fortæller advokat Gitte Dehn Lansner, der netop er blevet udnævnt som partner i Gorrissen Federspiel.

Dahl snupper chefjurist fra Bestseller

Dahl Advokatfirma har fået Malene Gulstad Heslop med om bord. Hun kommer fra en stilling som chefjurist i modekoncernen Bestseller og skal opbygge et team inden for compliance og risiko.

Njord optager ny partner

Advokat med speciale i entrepriseret bliver en del af partnerkredsen i advokatfirmaet Njord, hvor han har rådgivet om energi- og infrastrukturprojekter de sidste fire år.

Ung jurist går efter partnertitlen i et af verdens største advokatfirmaer

32-årige Kristoffer Gredsted droppede jobbet hos Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, for at blive advokat i et af verdens mest magtfulde advokatfirmaer. Han beskæftiger sig i dag med banker og finansieringsret hos Skadden i Chicago. I et interview med AdvokatWatch sætter han ord på vejen ind på den amerikanske advokatscene.

Kromann Reumerts nye formand: Vi skal rådgive om andet end jura

Arne Møllin har taget plads i spidsen for advokatfirmaet Kromann Reumert. Fra formandsposten vil han sørge for at fastholde den retning, der allerede er sat for et af landets største advokatfirmaer. I første omgang handler det om at tage del i den grønne omstilling, og her er der brug for andet end jurister.

Partner forlader DLA Piper: Undslipper interessekonflikter med nyt nichekontor

Tankerne om at fortsætte karrieren i nye rammer uden at være fanget i en spændetrøje af interessekonflikter har spiret i en håndfuld år. Nu tager den erfarne DLA Piper-advokat René Offersen endelig springet og etablerer advokatkontor med Jonas Christoffersen, der stopper som direktør i Institut for Menneskerettigheder.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier