AdvokatWatch

Karriere

Advokat søger nyt perspektiv hos William Demant

KARRIEREVEJEN: Efter små ni år hos advokatfirmaet Plesner er Sara Munch Andersen rykket til det børsnoterede selskab William Demant, hvor hun er ansvarlig for databeskyttelse og har travlt med at implementere GDPR i alle hjørner af organisationen.

Ny chefjurist i Lagkagehuset

Midt i en offensiv vækstplan har den danske bagerkæde Lagkagehuset ansat ny chefjurist i skikkelse af 47-årige Carl Moltke.

Advokater udnævnt til Datarådet

Partnere fra Bird & Bird og Bruun & Hjejle samt professor i it-ret er udnævnt til Datarådet. Højesteretsdommer Kristian Korfits Nielsen er udpeget som ny formand.

Ejendomsadvokat tilbage hos Njord

KARRIEREVEJEN: Frederik Pelch Barfod er tilbage i Njord efter et par år hos advokatfirmaerne Nexus og WSCO. Han troede oprindeligt, han skulle være chef i centraladministrationen, men i advokatbranchen har han fundet sin rette hylde.

Ejendomsadvokater opruster med ny partner

Advokatfirmaet Winsløw får ny partner i skikkelse af advokat Anne Støtt Hansen. Oprustningen skal give specialistfirmaet flere kræfter i konkurrencen mod de store, lyder det.

IBA-veteran tager til Rom for at pleje internationale kontakter

IBA-OPTAKT: Jørgen Kjergaard Madsen, partner i Kromann Reumert og nyudnævnt formand i Danske Advokater, har deltaget omkring 20 gange i IBA-konferencen, men det er stadig ligeså relevant at være med, når man er en international virksomhed, forklarer han.

DLA Piper skruer ned for speeddating i Rom

IBA-OPTAKT: Det handler om at pleje netværk og tage pulsen på advokatbranchen, når advokater fra DLA Piper deltager i den store advokatkonference IBA. Dermed bliver der fokuseret mindre på at skabe nye samarbejdsrelationer, som fyldte på konferencen under Lett-tiden.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier