AdvokatWatch

Karriere

Flere jurastuderende får stress

Syv ud af 10 jurastuderende følte sig stressede sidste år og hver femte i høj grad. Udviklingen er stigende. Formanden for Djøf Studerende appellerer til advokatbranchen om ikke kun at fokusere på karakterer.

Fra New York over London til Bech-Bruun i København

KARRIEREVEJEN: Bech Bruun har ved årsskiftet forstærket lukrative områder som M&A og M&A Real Estate med en international profil i skikkelse af Sven-Frode Frølund. Han glæder sig til at komme tilbage til Bech-Bruun, hvor han også slog sine folder som fuldmægtig.

Bruun & Hjejle styrker M&A med nye partnere

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle har udvidet partnerkredsen med to nye partnere og to associerede partnere. Udnævnelsen skal særligt styrke M&A og fast ejendom, lyder det fra bestyrelsesformand hos Bruun & Hjejle, Mogens Thorninger.

Pilgrimsrejse sendte advokat ud i livet som selvstændig

En fætter i Norge og en pilgrimsrejse var udslagsgivende for, at Arbab Perveez i 2012 sprang ud som selvstændig med en forretning, der bygger på klienter af anden etnisk baggrund end dansk. Indtil nu har han været ene advokat i firmaet, men i år opruster han.

Advokatfirmaers kvindeambitioner slår fejl

Trods gentagne tilkendegivelser af, at der skal flere kvinder i toppen af landets store advokatfirmaerne, er der intet sket. Det viser en gennemgang foretaget af AdvokatWatch.

Plesner går efter flere kvindelige medejere

Der er for få kvinder blandt det mest indflydelsesrige partnere, og flere kvinder må gerne sætte kursen mod medejerskab, lyder det fra Plesners managing partner, Tom Kári Kristjánsson.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier