AdvokatWatch

Karriere

Juridisk chef hos Mikkeller skifter til Danske Bank

Jurist med fortid som advokat hos Gorrissen Federspiel forlader den danske ølkoncern Mikkeller til fordel for en stilling i Danske Bank, hvor han skal arbejde med juraen omkring alternative investeringer. Et atypisk skifte, lyder det fra hovedpersonen.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun overhalede i denne uge resten af branchen inden om ved at indføre konkrete mål for kvinder i partnerkredsen. Derudover bød ugen blandt andet på et direktørskifte, partnerudnævnelser og en spektakulær svindelsag mod en advokat.

To nye højesteretsdommere på plads

En landsdommer og en tidligere rigsadvokat har bestået deres prøvevoteringer og kan derfor i løbet af det næste halve år kalde sig højesteretsdommere.

Københavnsk advokatfirma mister formand

Partner gennem 27 år træder ud af ejerkredsen i Advokatfirmaet Jon Palle Buhl. Han skal i stedet være en del af ledelsen i transportkoncern. Ikke uden en vis vemod, siger han om beslutningen, som dog ikke indebærer et endegyldigt farvel til advokatkontoret.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der var blandt andet mink og milliardopkøb på menuen i advokatbranchen i ugens løb, og advokater står i kø for at rådgive pressede minkavlere og for at være med på store virksomhedshandler. Derudover kastede revisorerne sig ind i monopoldebat.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier