AdvokatWatch

Karriere

ATP Ejendomme henter advokat hos Accura

Advokatfirmaet Accura, der i øjeblikket er ved at integrere 38 nye medarbejdere fra Plesner i blandt andet afdelingen for fast ejendom, mister ejendomsadvokat til pensionsselskabet ATP.

Advokathus optager ny partner som led i generationsskifte

Efter nogle år som selvstændig har advokat Morten Bøgenskjold rykket forretningen ind i advokathuset Enp Advokater i Roskilde. Her skal han blandt andet være med til at udbygge firmaets insolvens-område og spille en rolle i det generationsskifte, firmaet gearer op til.

Hjulmandkaptain henter ny chef i revisionshus

Det jyske advokatfirma finder ny økonomichef hos revisionsgiganten Deloitte, hvor han har slået sine folder de sidste seks år. Nuværende økonomichef stopper efter 12 år på posten.

Kromann Reumert klar med et væld af udnævnelser

En stribe advokater klatrer op ad karrierestigen i et af landets største advokatfirmaer, som har udnævnt i alt 18 nye senioradvokater og directors. Med de nye titler følger blandt andet mere ledelsesansvar.

Nye rammer fik advokat til at følge med partner til Kammeradvokaten

KARRIEREVEJEN: Efter seks år hos Bruun & Hjejle har Emil Hedegaard Mikkelsen fulgt med partner Jakob Echwald Sevel ud ad døren. Han ser frem til hverdagen i et stort full service-advokatfirma, hvor han kommer til at arbejde med flere forskellige sagstyper inden for finansiel regulering.

Jysk advokatfirma snupper partner fra lokal konkurrent

Partnerkredsen er igen oppe på fire mand hos Advokatkompagniet Silkeborg, der måtte sige farvel til en partner kort efter bruddet med Advokatkompagniet i Aarhus sidste år. Ny partner er hentet hos Brockstedt-Kaalund.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier