AdvokatWatch

Karriere

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Retten i Sønderborg får ny præsident

Ny chef i den sønderjyske byret er fundet i egne dommerrækker, efter hidtidig retspræsident overtog samme embede i Aarhus. Derudover er juraprofessor i spil til Højesteret, fremgår det af meddelelse fra Dommerudnævnelsesrådet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugens mest omtalte advokat var uden tvivl Sirius-partner Michael Vindfeldt, der sejrede i borgmesterduellen på Frederiksberg. Men også blandt andre Region Hovedstadens chefjurist, Domstolsstyrelsens it-chef og Advokatrådets formand optrådte i spalterne.

Arbejdstiden i advokatbranchen rammer fremtidens krav helt skævt

Kun tre pct. af unge advokater ønsker ifølge ny undersøgelse at arbejde over 50 timer om ugen, og det er en stor udfordring for en branche, hvor en 50 timers arbejdsuge er virkeligheden for hver tredje. Det er ikke bæredygtigt, erkender Advokatrådets formand.

Nordisk bank får ny juridisk chef på dansk jord

Advokat med fortid i Dahl skifter sønderjysk sparekasse ud med Santander Consumer Bank, hvor han som juridisk tovholder i den danske filial skal samarbejde tæt med kollegerne i Norge, Sverige og Finland.

1 - 25 af 1826

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier