AdvokatWatch

Karriere

Magnusson kigger mod inhouse-erfaring i oprustning: "De tilfører mere værdi"

Det kræver jurister, der har været på den anden side af bordet, for at imødekomme klienternes behov. Derfor lægger advokatfirmaet Magnusson i Danmark stor vægt på inhouse-erfaring i rekruttering af nye medarbejdere. Det fortæller selskabets ejere i et interview med AdvokatWatch, hvor de præsenterer nye juridiske muskler.

Advokattrio slår dørene op for nyt Roskilde-kontor

Tidligere partner i advokatselskabet ENP og to selvstændige advokater går sammen om ny advokatforretning, der skal yde rådgivning til ejerledede virksomheder. "Vi har nogle visioner, som vi har brug for at få prøvet af," siger en af partnerne til AdvokatWatch.

Nyuddannet advokat er ny retsformand i Landskatteretten

Søren Kjær Madsen, som i juli fik papir på at kalde sig advokat, er ny retsformand i Landskatteretten. Han kommer dog med et noget andet cv end prototypen på en nyuddannet advokat. Bl.a. bliver det tredje gang, han får job hos Landskatteretten.

Tidligere Bech-Bruun-partner er fortid hos ejendomsfamilie

Torben Schøn, gennem 30 år advokat og partner hos Bech-Bruun, har de seneste par år været lokal partner for den britiske ejendomsfamilie Pears i Danmark. Nu er han stoppet i jobbet for at hellige sig sine egne investeringer, siger han.

Odense-advokat fnyser over samfundets forfald og skred i normer

Der er sket en proletarisering af den måde, vi agerer indbyrdes på i samfundet, mener advokat Klaus Ewald, der driver eget firma i Odense. Det, der var acceptabelt for 50 år siden, er ændret til ukendelighed takket være ungdomsoprør, meningsdannere og et venstreorienteret pressekorps, lyder det.

"De store advokathuse kan være meget interessante, men..."

Advokat Henrik Karl Nielsen har fortsat masser af højt profilerede sager og arbejder i et advokatfirma med den fineste adresse i København. Men han gider ikke til daglig gnubbe indkøbskurv og golfkøller med alle kollegerne i Nordsjælland.

Mekaniker endte hos Kammeradvokaten: Det er faktisk samme branche

ADVOKAT AD OMVEJE: Da Michael Klausholt Bock lod sig indskrive på jurastudiet på Københavns Universitet i 2010, kom han med uortodoks cocktail af uddannelser, da han både kunne kalde sig lastvognsmekaniker, officer og ambulanceredder. I dag er han hos Kammeradvokaten, og han fortæller til AdvokatWatch, at fortiden har gjort ham robust.

Iuno opruster med to nye advokater

Advokatfirmaet Iuno udvider holdet med to nye advokater, der kommer til fra kontorerne Njord og Lead-Rödl & Partner. Med tilgangen bliver advokathuset "tungere i toppen", som partner tidligere har ytret behov for over for AdvokatWatch.

Jurastuderende fravælger offentlige arbejdsgivere

Hvor Justitsministeriet tidligere var en drømmearbejdsplads blandt de jurastuderende, er ministeriet nu ikke engang i top 5, viser årets liste fra Universum, der i Djøfbladet har udspecificeret jobønskerne for de enkelte uddannelsessteder.

Advokat går inhouse-vejen: Her inddrages man mere i strategi og forretning

KARRIEREVEJEN: Sune Damsig Sørensen har taget springet fra Advokatfirmaet Vingaardshus til den anden side af bordet som virksomhedsadvokat. De traditionelle discipliner fra advokatbranchen såsom omsætningstal og markedsføring træder her i baggrunden til fordel for at indgå i de forretningsmæssige beslutninger, mener han.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier