AdvokatWatch

Karriere

Her er advokatbranchens unge talenter

Flere unge advokater og jurister kan nu officielt bryste sig af at være et talent, idet de er blevet udvalgt til Berlingske Business' Talent 100. Den yngste advokat på listen kommer fra DLA Piper.

Advokatfuldmægtige er på dagsordenen i strafferetsudvalg

Begrænsede muligheder for at have advokatfuldmægtige på rene strafferetskontorer er på agendaen, når Advokatrådets Strafferetsudvalg holder møde i næste uge. Problemstillingen er højaktuel, lyder det fra formand, Karoline Normann.

Flere jurister i toppen af de store virksomheder

Antallet af jurister i de største danske virksomheders bestyrelser er steget mærkbart de seneste 10 år. Både advokater og virksomheder er dog blevet mere kritiske i forhold til juristernes rolle i bestyrelsen, lyder det fra top-erhvervsfolk.

Først læste han medicin: Nu er han chefjurist i medicinalvirksomhed

KARRIEREVEJEN: Henrik Beckmann troede, at han skulle være læge. Men efter en tid på medicinstudiet stod det klart, at advokatvejen var den rette at gå. Lægevirksomheden er dog ikke helt lagt på hylden, og efter fem år i Novo Nordisk har han fået en stilling i Mundipharma.

Topjurist forlader finanslobby

Finans Danmark mister en nøglemedarbejder, eftersom lobbyorganisationen må sige farvel til den juridiske direktør, som skifter til ny styrelse.

Endnu en forsvarsadvokat starter for sig selv

Forsvarsadvokat Andro Vrlic har sagt farvel til Stagetorn Advokater for at starte for sig selv. Med komplekse sager er det svært at undgå interessekonflikter på et større kontor, lyder forklaringen.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier