AdvokatWatch

Karriere

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommere er trætte af at blive hængt ud på sociale medier, lød det i løbet af ugen, der også bød på blandt andet historier om et rekordregnskab fra Accura, en advokatovertagelse i Svendborg og et farvel til en lang karriere i retshjælpen.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen blev skudt i gang med, at landet fik ny justitsminister, og sluttede med en ny melding fra finansministeren om kammeradvokatordningen. Indimellem var der historier om blandt andet regnskaber og opsigtsvækkende ændringer i barselsregler.

Advokat bliver formand for medieråd

Partner hos Njord, som har repræsenteret talrige unge i sager om digitale krænkelser, er valgt som ny formand for Medierådet for Børn og Unge, hvor hun skal bruge sin erfaring til at sikre børn og unges færden på nettet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Østre Landsrets frifindelse af Bech-Bruun for advokatfirmaets rådgivning i forbindelse med udbytteskandalen var den altoverskyggende historie i denne uge, der dog også blandt andet bød på flere regnskaber fra advokatvirksomheder.

Moalem Weitemeyer propper markant mere i medarbejdernes lønpose

Det skal være endnu mere attraktivt at lægge sin karriere på M&A-kontoret, der blandt andet hæver månedslønnen og indfører såkaldte forfremmelsestillæg på op til 1 mio. kr. ”Vores forretning er nu et sted, hvor den er meget robust,” siger formand.

1 - 25 af 2044

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier